Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Faconlagen 210×210 cm

Vælg Faconlagen 210×210 cm, hvis…
Vil du passe godt på din nye seng, er det en god idé at investere i et godt lagen, som er med til at beskytte din seng og ikke mindst topmadras, så opnår du længere levetid på din seng.
Der kan være en god idé at investere i et faconlagen. Du får med et faconlagen fra vores sortiment kvalitetslagen i Percale bomuld, som er fremragende til at ventilere og lede varmen væk fra kroppen.
Med sin højde på 30 cm. er der plads til at lagnet kan dække både box- og topmadras samtidig i. Husk at vi har taget højde for krympning og derfor sys alle vores varer i en overstørrelse så der er plads til krymp.

Faconlagen

Faconlagner passer perfekt til din boxmadras eller springmadras, med et godt faconlagen beskytter din madras bedst muligt, samtidig med at du kommer til at ligge blødt og behageligt.
Her får du et faconlagen super kvalitet, som både holder sig pænt og holder formen i mange år.
Et Percale vævet faconlagen er i 100% bomuld, Percale vævningen gør, at lagnet får en kølig og meget slidstærk overflade.
Hvad er et faconlagen og hvordan bruger men den Et faconlagen er firkantet lagen og udstyret med elastikker i hjørnerne.
Et faconlagen bruges til at dække hele madrassen eller din box med. Er det kun topmadrassen man ønsker at give et lagen på, benytter man et kuvertlagen.

Størrelse 210 × 210 cm
Farve

Hvidt (Lagen)

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
hvidt facon lagen til boxmadras