Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Lige siden starten i 1947 har vi bygget senge med ét formål. For at få mest muligt ud af din søvn, så du kan få mest muligt ud af din dag. Jensen Jubilæumsseng er præcis, hvad navnet antyder – en seng, der fejrer vores 75 års jubilæum. Alle Jensen senge er produceret i Svelvik (Norge) og har en 5 års garanti på sengen, såvel som 25 års garanti på deres ramme og fjedrebund. Hvis det ikke er nok, så er denne seng som kun er mulig at købe i en begrænset periode er pakket med det bedste af det bedste Jensen har at tilbyde.

 

Alt fra deres Jensen® original Zonesystem med blød skulderzone og fast lændestøtte, til deres specielle Jensen Even Surface som gør at du har en hel liggeflade uden hårde kanter i midten, med mulighed for at vælge forskellige fastheder. Ydermere har denne kontinentalseng også Jensen Aloy® 2.1 pocket fjedre som på en utrolig måde tilpasser sig til skiftende liggestillinger så du får den bedste komfort af din kontinentalseng.

 

Tilbehør, der komplementerer designet:

En ny special lavet sengegavl i ekstra størrelse der komplementerer designet på denne Jubilæums Seng, gavlen er specielt designet og bliver uden tvivl centrum af soveværelset sammen med denne lækre kontinentalseng på 180x200cm.

En helt igennem kontinentalseng der er stilren, lækker, komfort ud over det sædvanlige. Jensen har virkelig gjort et uovertruffen stykke arbejde!

Størrelse N/A
Farve

Beige (Jensen), Grå (Jensen)

Fasthed

Ekstra Fast / Ekstra Fast, Fast / Ekstra Fast, Fast / Fast, Medium / Ekstra Fast, Medium / Fast, Medium / Medium, Soft / Ekstra Fast, Soft / Fast, Soft / Medium, Soft / Soft

med Gavl

Ja (+2000 kr), Nej

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation