Jensen® Senge

Her hos Sengeriget er kvalitet og design noget vi vægter meget højt, derfor tilbyder vi også Jensen Senge samt tilbehør ud over vores egne produkter. Jensen er en virksomhed der er kendt for sit nordiske design, samt utrolig høj kvalitet når det kommer til alt fra byggematerialer såvel som håndværk. Nedenfor kan du finde vores udvalg af Jensen senge.

Farve
Pris
24935999

Jensen - Lavet i Norge siden 1947

Jensen senge har altid betydet kvalitet, skandinavisk design samt maksimal liggekomfort. Jensen senge er ikke kun kvalitet og design, alle produkter er bygget på nordiske designtraditioner, hvor kvaliteten er tydelig i godt håndværk men også i valget af materialerne der er brugte. Det er en virksomheder der værner om sine rødder og stræber efter at altid levere de bedste produkter. Det betyder at når du køber en Jensen seng her hos os ved Sengeriget at du får en seng ud over det sædvanlige, ikke kun hvad angår kvalitet og ligge komfort men en alt i én løsning hvor alt er ud over det sædvanlige. Dette betyder at alle Jensen senge, om det er fra en billig model til en dyrere model, kan du til enhver tid vide at dette er et kvalitet produkt, der er skabt i norden. Her hos sengeriget kan du finde et stort udvalg af Jensen produkter, alt fra Jensen Elevationssenge, Jensen Tempsmart Topmadrasser, Jensen Puder samt andet tilbehør.

Jensen Original Zonesystem

Når du hviler og sover, har hele din krop brug for den helt rigtige støtte. Jensen Zonesystem giver korsrygstøtte i kombination med en blød skulderzone som giver en helt anden sove oplevelse end det du er vant til. Det er meget logisk og naturligt at de fleste mennesker er bredere over hofter og skuldre samtidigt med at deres talje er tungere eller smallere. En madras har én opgave og det er at bære kroppen. En Jensen Madras er zoneinddelt som giver en mere jævn og bekvemt støtte fordi dine skuldre og hofter synker dybere ned i madrassen og taljen mødes af en fastere støtte. Princippet kan virke helt logisk og naturligt, og det er den form for principper Jensen Zonesystem bruger. Er du typen der ligger på siden i stedet for ryggen er resultatet altså det samme. Du får altså en helt ny og uforglemmelig oplevelse af at sove i en Jensen seng.

Gode råd til valg af ny seng

Det kan virke uoverskueligt at skulle købe nyt møbel til soveværelset. Når du kender til betydningen af at vælge den bedste seng, gør det dig endnu mere bevidst om, hvor vigtigt det er at vælge den helt rette model.

Du kan bruge følgende råd, når du vil købe det produkt, som kommer til at give dig uforstyrret nattesøvn i fremtiden:

 

  • Start med at gøre dig overvejelser over personlige behov
  • Udvælg type af sovemøbel der matcher dine ønsker
  • Undersøg hvilken størrelse der vil matche ind i dit soveværelse
  • Sammenlign gerne forskellige modeller

Selvom prisen vil have stor indflydelse, er det vigtigste, at du køber seng, som passer til dine behov for komfort og støtte. Der er ikke meget ved at have købt en billig model, hvis det betyder, at du sover dårligt i fremtiden.

 

Her kan det være en god idé at have i mente, at køb af nyt sovemøbel skal gavne dig i mange år frem. Selvom du ikke har ømheder i kroppen, kan du vælge en elevationsudgave eller kontinentalmodel. Disse produktudgaver er skabt til at holde i masser af år, og de er designet til at yde maksimal komfort hver nat.

Des flere modeller du kan sammenligne, des større er chancen for, at du får den helt perfekte seng.

Sengeriget tilbyder dig...

14 Dages Fortrydelsesret

På Jensen® senge tilbydes der 14 dages fortrydelsesret og 100 dages ombytningsret på hårdheden af din madras.

Gratis Levering

Gratis levering på alle senge og vare køb over 399kr. Er der yderligere brug for montering, opbæring eller bortskaffelse af seng, kan dette tilvælges.

Fysisk Butik

Vi har en fysisk butik, så du til enhver tid kan kigge forbi. Her får du rig mulighed for at se varerne, inden du køber dem.

Asset 305

Kundeservice

Det er vigtigt for os, at du som kunde bliver set og hørt. Derfor står vi til rådighed for at hjælpe og rådgive dig bedst muligt.

Finansering

I samarbejde med Sparxpres Bank, har du muligheden for at få regningen delt op i mindre bidder, der gør det mere spiseligt.

Asset 306

Op til 25 års garanti

Der er op til 25 års garanti på mange af vores produkter, og der er 5 års garanti på vores elevationsmotorer.

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart