Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Kuvertlagen 80×200 cm

Kuvertlagen 80×200 cm til din topmadras

CPH Living Kuvertlagen i 100 % bomuldspercale. Lagnerne er Oeko-tex 100% certificeret, som er din garanti for at produktet er 100% fri for skadelige kemikalier. CPH kuvertlagnerne er superbløde og findes i sort, hvid eller grå. Denne kuvertlagen passer til en topmadras der har en højde på mellem 4-10 centimeter, og tåler maskinvask ved 60 grader og tørretumbler. Kuvertlagnerne er glatvævede i Percale bomuld, som har en mat overflade. Her går kvalitet og fornemmelsen af luksus hånd i hånd.

Kuvertlagner sættes omkring din topmadras, så den er meget nem at bruge, og så fremstår din nye seng som det flotte møbel det er.
Denne lagen har en fantastisk pasform, hvor der er taget højde for krymp. Her har du et kvalitetslagen der bare kan bruges igen og igen og samtidig kan du sove med god samvittighed. Lagnet passer på den nye seng og topmadras der måler 80×200 cm.

Hvad er et kuvertlagen?

Et kuvertlagen er det lagen som er faconsyet til topmadrassen og derfor kun dækker topmadrassen.
Kuvertlagnet skal først og fremmest beskytte topmadrassen, være nemt at skifte og kunne vaskes. De vigtigste egenskaber ved et kuvertlagen er, at det ligger stramt, passer perfekt til topmadrassen og ser godt ud.

Hvad er forskel på kuvertlagen og faconlagen?

Et faconlagen har mere højde end et kuvertlagen og en elastik, som går hele vejen rundt om eller er placeret i hjørnerne.
Det betyder, at et faconlagen i god kvalitet vil kunne bruges på din topmadras lige såvel som på din springmadras eller din vendbare madras.
Det kan ofte ikke betale sig at købe et for billigt lagen, da levetiden på ofte er meget kort.

Størrelse 200 × 80 cm
Farve

Hvidt (Lagen), Mørkegrå (Lagen), Sort (Lagen)

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
hvidt kuvert lagen til topmadras