Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Lama Family Elevationsseng 160×200 cm

Et godt valg- Lama Family Elevationsseng 160×200 cm
Elevationssenge fra Lama er Family linjen en eksklusiv dansk produceret elevationsseng, som giver dig alt den støtte og komfort , som du har brug for i løbet af natten. I bunden finder du en justerbar elevations lamel bund med 28 lameller. Den fantastiske springmadras er udstyret med 7 komfortzoner til optimal støtte til dine skuldre, lænd og hofte. Polstringen rundt om denne Lama springmadras er 20 mm. skumpolstring. Der følger selvfølgelig fodbremse og sidebremse med lomme til fjernbetjeningen.
Lama Family bringer fornyelse til vores velkendte håndværk polstret med purskum, der giver en unik balance mellem åndbarhed og smidighed.
Til dig, der foretrækker en vægtløs fornemmelse.
Søvn er vigtig for, at vi kan fungere i hverdagen. De fleste ved, hvordan det er, hvis man får for lidt – eller for dårlig søvn. Det giver dårligt humør, og man har svært ved at huske og koncentrere sig. Man får også mindre tålmodighed, har sværere ved at overskue hverdagen og bliver mere opfarende. Konsekvenserne af en enkelt nats manglende eller dårlig søvn, er måske nok til at overskue. Men hvis vi kommer i søvnunderskud over længere tid, kan det få alvorlige konsekvenser for vores fysiske og mentale sundhed.
Vælg mellem tre forskellige topmadrasser til din nye elevationsseng.

  • Zoneinddelt latex med en 50 mm. kerne, Sensity strik stof som er antibakteriel, en god åndbar topmadras.
  • 50 mm. memory foam som giver en optimal støtte, Sensity strik stof som er antibakteriel, holder godt på varmen.
  • Ergo+ topmadrassen er med 6,5 cm. indlæg med stor fleksibilitet og elasticitet og bløde former. Smidig og responsiv – former sig efter kroppens kurver som giver en dejlig svævende fornemmelse.

I denne serie har du virkelig muligheden for at kombinere den perfekte seng til dit soveværelse, super kvalitet, dansk produceret, Selvom denne seng er relativ billig, så for man et rigtigt godt produkt.

Størrelse 200 × 160 × 40 cm
Farve

Antracit (Lama), Blå (Lama), Grå (Lama), Sand (Lama)

Fasthed

Ekstra Fast / Ekstra Fast, Fast / Ekstra Fast, Fast / Fast, Medium / Ekstra Fast, Medium / Fast, Medium / Medium

Topmadras

Ergo + 2 enkelte, Ergo + Split top, Lama Latex 2 enkelte, Lama Latex Split top, Lama Memory Foam 2 enkelte, Lama Memory Foam Split top

Ben

Firkantet Eg, Rund Eg, Rund Metal, Sort Metal

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Det vil passe til ...

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
LAMA Family Elevationsseng 160x200cm Lysegrå