Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Lama Premium Elevationsseng 80×200 cm

Lama Premium Elevationsseng 80×200 cm fra Lama er Premium linjen en eksklusiv dansk produceret elevationsseng, som giver dig alt den støtte og komfort , som du har brug for i løbet af natten. I bunden finder du en justerbar elevations lamel bund med 28 lameller. Den fantastiske springmadras er udstyret med 7 komfortzoner til optimal støtte til dine skuldre, lænd og hofte. Madrassen udmærker sig ved at have en unik kombination af highpocket og multipocket fjedre. Polstringen rundt om denne Lama springmadras er 20 mm. skumpolstring. Der følger selvfølgelig fodbremse og sidebremse med lomme til fjernbetjeningen.

Lama Premium tager det gode håndværk til højeste niveau, idet alle Lama Premium senge har en unik kombination af flex+ skum og sense+™ fjedersystem. Få en enestående komfort tilpasset til din krop med en smidig og åndbar Lama Premium seng. Til dig, der ønsker skræddersyet komfort og mere støtte til skulder og lænd.

Til dig, der foretrækker en vægtløs fornemmelse.

Søvn er vigtig for, at vi kan fungere i hverdagen. De fleste ved, hvordan det er, hvis man får for lidt – eller for dårlig søvn. Det giver dårligt humør, og man har svært ved at huske og koncentrere sig. Man får også mindre tålmodighed, har sværere ved at overskue hverdagen og bliver mere opfarende. Konsekvenserne af en enkelt nats manglende eller dårlig søvn, er måske nok til at overskue. Men hvis vi kommer i søvnunderskud over længere tid, kan det få alvorlige konsekvenser for vores fysiske og mentale sundhed.

Lama Topmadras

Vælg mellem tre forskellige topmadrasser til din nye elevationsseng.

  • Zoneinddelt latex med en 50 mm. kerne, Sensity strik stof som er antibakteriel, en god åndbar topmadras.
  • 50 mm. memory foam som giver en optimal støtte, Sensity strik stof som er antibakteriel, holder godt på varmen.
  • Ergo+ topmadrassen er med 6,5 cm. indlæg med stor fleksibilitet og elasticitet og bløde former. Smidig og responsiv – former sig efter kroppens kurver som giver en dejlig svævende fornemmelse.

I denne serie har du virkelig muligheden for at kombinere den perfekte seng til dit soveværelse, super kvalitet, dansk produceret, Selvom denne seng er relativ billig, så for man et rigtigt godt produkt.

 

Farve

Antracit (Lama), Blå (Lama), Grå (Lama), Sand (Lama)

Fasthed

Ekstra fast, Fast, Medium

Topmadras

Ergo+, Lama Latex, Lama Memory Foam

Ben

Firkantet Eg, Rund Eg, Rund Metal, Sort Metal

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
LAMA Premium Elevationsseng 80x200cm Lysegrå