Farve
Pris
24935999

Køb de bedste senge på tilbud hos os

Du behøver ikke købe det dyreste produkt på markedet, når du vil sove uforstyrret hele natten. Køber du din kommende seng på tilbud, kan der være masser af penge at spare. I takt med at vores udvalg udvides med nye typer af produkter til nattesøvn, sætter vi nogle af vores senge på tilbud. Det giver os mere plads til nye varer, og det giver dig unik mulighed for at få den kvalitetsseng, du altid har drømt om. Når det kommer til at opnå en god søvn hver nat, er det vigtigt, at du vælger seng i god kvalitet.

 

Her er materialerne på de forskellige madrasser designet til at give støtte og skabe det sunde sovemiljø. Ved at købe på tilbud er det hverken egenskaber, kvalitet eller design, du går på kompromis med. Det er kun prisen, vi har skåret ned på, så du kan skabe de bedste soveforhold derhjemme. Der er forskel på vores behov, når det kommer til at købe udstyr og møbel til nattesøvn. Om du er til kontinental, elevation eller enkeltmandsudgave, afhænger af dine ønsker. Det er særligt kontinental- og elevationssenge, der kan være dyre at købe fra ny. På tilbud kan du få dem til priser, der svarer til kvalitetsprodukterne fra mellemprisklassen.  

Fordelene ved at købe senge på outlet

Det kommer dig både fysisk og mentalt til gode, at du bruger tid på at undersøge forskellige tilbud på vores produktudvalg. Når du får en model, der matcher dine behov, sparer du penge på længere sigt. Du er fri for at skulle købe ny model, fordi din gamle seng ikke modsvarer dine behov. Vi tilbyder forskellige senge på outlet, og du kan blandt andet se frem til følgende fordele ved at benytte dig af tilbudsmuligheden:

 

  • Du får et mere sundt og hygiejnisk sovemiljø
  • Du er fri for at vågne op flere gange om natten på grund af smerter eller ubehag
  • Der er forskellige produkter at vælge imellem
  • Du kan spare mange penge, som du i stedet kan bruge på indretning af soveværelse eller ekstra madras
  • Du får produkt i høj kvalitet, som er skabt til at holde i mange år

Køb af produkter til nattesøvn er betydningsfulde beslutninger, som du skal gøre dig tanker om. Størrelsen på dit soveværelse, dine fysiske behov samt dine ønsker i forhold til komfort er i blandt de tanker, du skal gøre dig i forbindelse med køb. Kvaliteten af din nattesøvn vil have afgørende indflydelse på din fysiske og mentale trivsel til daglig.

Gode råd til valg af ny seng

Det kan virke uoverskueligt at skulle købe nyt møbel til soveværelset. Når du kender til betydningen af at vælge den bedste seng, gør det dig endnu mere bevidst om, hvor vigtigt det er at vælge den helt rette model. Du kan bruge følgende råd, når du vil købe det produkt, som kommer til at give dig uforstyrret nattesøvn i fremtiden:

 

  • Start med at gøre dig overvejelser over personlige behov
  • Udvælg type af sovemøbel der matcher dine ønsker
  • Undersøg hvilken størrelse der vil matche ind i dit soveværelse
  • Sammenlign gerne forskellige modeller

Selvom prisen vil have stor indflydelse, er det vigtigste, at du køber seng, som passer til dine behov for komfort og støtte. Der er ikke meget ved at have købt en billig model, hvis det betyder, at du sover dårligt i fremtiden. Her kan det være en god idé at have i mente, at køb af nyt sovemøbel skal gavne dig i mange år frem. Selvom du ikke har ømheder i kroppen, kan du vælge en elevationsudgave eller kontinentalmodel. Disse produktudgaver er skabt til at holde i masser af år, og de er designet til at yde maksimal komfort hver nat. Des flere modeller du kan sammenligne, des større er chancen for, at du får den helt perfekte seng.

Sengeriget tilbyder dig...

100 dages prøve

Prøv din nye drømme seng i 100 dage.

Gratis Levering

Gratis levering på alle senge og vare køb over 399kr. Er der yderligere brug for montering, opbæring eller bortskaffelse af seng, kan dette tilvælges.

Fysisk Butik

Vi har en fysisk butik, så du til enhver tid kan kigge forbi. Her får du rig mulighed for at se varerne, inden du køber dem.

Asset 305

Kundeservice

Det er vigtigt for os, at du som kunde bliver set og hørt. Derfor står vi til rådighed for at hjælpe og rådgive dig bedst muligt.

Finansering

I samarbejde med Sparxpres Bank, har du muligheden for at få regningen delt op i mindre bidder, der gør det mere spiseligt.

Asset 306

Op til 25 års garanti

Der er op til 25 års garanti på mange af vores produkter, og der er 5 års garanti på vores elevationsmotorer.

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart