Køb den bedste kontinentalseng i den rette størrelse hos os

Den bedste kontinentalseng er dén, der komplimenterer dine komfortbehov, dine indretningsønsker samt dine krav til størrelse.

På grund af populariteten omkring sengene i kontinentaldesigns produceres de i både almindelige udgaver og specialmål.

Senge i kontinentaldesign findes i følgende størrelser:

 

  • 180x200cm
  • 180x210cm
  • 160x200cm
  • 140x200cm
  • 210x210cm

Vi har forskellige behov, når det kommer til dimensioner på vores senge. Til de høje personer vil det være komfortabelt at vælge en seng med længde på 210cm. Her kommer de 10cm ekstra til at gøre en stor forskel sammenholdt med den klassiske længde på 200cm.

 

Sover du alene, kan det give dig ekstra støtte og forbedring af nattesøvnen, når du vælger en seng med god bredde. Med den kan du vende og dreje dig frit, uden at vågne op fordi når er ved kanten af sengen.

Når du køber kontinentalseng, vælger du et møbel, som skal kunne bruges i mange år frem. Derfor er det en god idé at vælge model og størrelse, som du forventer, kan matche dine behov indenfor de næste 5-10 år.

 

Des større seng du vælger, des dyrere vil dit produkt være. Vil du have en stor seng til 2 personer, kan det blive en økonomisk hjælp at købe kontinentalsengen på tilbud.

Hvad adskiller en kontinentalseng fra andre typer af senge?

Både design og konstruktionsmæssigt adskiller kontinentalsengene sig fra de almindelige senge, som kun består af 1 madras. Kontinentaludgaver er kendetegnet ved følgende:

 

 • De består af minimum 3 lag af kvalitetsmadrasser
 • De er lavet i elegante og stilfulde designs
 • De er konstrueret med ekstra højde

Sengene består af hhv. en boxmadras nederst, en springmadras i midten og en topmadras øverst. Hver madras er lavet på forskellige måder, der tilsammen giver dig den bedste støtte, aflastning og komfort hele natten. Boxmadrasser er lavet med forskellige typer af fjedre og med komfortskum. Dette nederste lag har til formål at udgøre en solid og trykaflastende base. Midt i sengen findes springmadrassen. De bedste springmadrasser er dem, der er udført med 7-pocet fjedre og har en latexkerne i midten. Kernen af latex har temperaturregulerende egenskaber, så du kan nyde din seng på alle årstider.

Topmadrassen er den tyndeste af alle 3 madrasser. På trods af dens smalle størrelse udgør den et vigtigt lag, som har betydning for din sundhed. Fremfor at slide på springmadrassen (som er væsentlig dyrere end topmadrassen), er det den øverste madras, der udsætte for slid. Topmadrassen kan vaskes. Det kan hverken spring- eller boxmadrasser. Når vi sover, afgiver vi sved og døde hudceller. Over tid kan dette tiltrække husstøvmider i sengen. Topmadrassen skal vaskes med jævne mellemrum, så du opretholder en høj og god hygiejne i sengen og i soveværelset generelt.

 

Når du køber kontinentalesenge, skal du altid undersøge, hvordan de 3 forskellige madrasser er opbygget. Der er forskel på deres materialer samt brug af fjedre. For dig der har brug for maksimal komfort sommer og vinter, er det værd at vælge spring- og topmadras, der delvist er lavet med 100% naturlatex.

Fjedre til madrasser kan være lavet med enten Bonell eller Pocket fjedre. Pocket fjedrene er de mest komfortable, da de ikke er forbundet (modsat Bonell fjedre der er forbundet med en metalwire i både top og bund). 

Gode overvejelser i forbindelse med køb af billig kontinentalseng

Når du vil spare penge på køb af kontinentalsenge, skal du gå efter vores tilbud.

Den store popularitet omkring sengetypen gør, at der er mange producenter, som fremstiller de komfort- og støttegivende senge. Dette giver dig flere valgmuligheder, når det kommer til størrelser og designs. Kontinentalmodeller laves i forskellige designs med hensyn til farve på betræk.

 

Du skal gøre dig overvejelser over både praktiske og udseendemæssige forhold, når du vil købe en billig kontinentalseng:

 

 • Hvilken størrelse ønsker jeg?
 • Skal modellen have lyst eller mørkt look?
 • Hvad skal de forskellige madrasser være lavet af?
 • Hvad er mit budget?

Det skal være dine behov for komfort, der er afgørende for valg af seng (og ikke prisen). Madrasser er lavet af forskellige materialer, og de kan være opbygget med og uden kerne af latex. Sørg for at sætte dig ind i materialer og konstruktion af de forskellige madrasser, som findes på vores kontinentalsenge på udsalg.

 

Det særlige ved kontinentalmodellerne er, at de ikke kun giver dig uovertruffen støtte og komfort, men at de samtidig giver et elegant og stilrent look i hjemmet.

 

Deres robuste og kompakte designs kan gøre dit soveværelse moderne og eksklusivt. Sengene kan vælges i forskellige udgaver, hvad angår udseende. Om du er til et lyst eller mørkt look, afhænger af din indretningsstil.

Sengeriget tilbyder dig...

100 dages prøve

Prøv din nye drømme seng i 100 dage.

Gratis Levering

Gratis levering på alle senge og vare køb over 399kr. Er der yderligere brug for montering, opbæring eller bortskaffelse af seng, kan dette tilvælges.

Fysisk Butik

Vi har en fysisk butik, så du til enhver tid kan kigge forbi. Her får du rig mulighed for at se varerne, inden du køber dem.

Asset 305

Kundeservice

Det er vigtigt for os, at du som kunde bliver set og hørt. Derfor står vi til rådighed for at hjælpe og rådgive dig bedst muligt.

Finansering

I samarbejde med Sparxpres Bank, har du muligheden for at få regningen delt op i mindre bidder, der gør det mere spiseligt.

Asset 306

Op til 25 års garanti

Der er op til 25 års garanti på mange af vores produkter, og der er 5 års garanti på vores elevationsmotorer.

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart