Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Splitlagen 180×210 cm

Splitlagen 180×210 cm til elevationssenge

CPH Living Splitlagen i 100 % bomuldspercale. Lagnerne er Oeko-tex 100 certificeret, som er din garanti for at produktet er 100% fri for skadelige kemikalier.
CPH splitlagnerne er superbløde og findes i sort, hvid eller grå.

Hvad er et splitlagen?

Et splitlagen er et lagen til elevationsseng, der også har en topmadras med split. Man kan få topmadrasser med U-split eller H-split alt efter, om man ønsker at kunne have individuel indstilling i både hoved- og fodende af sengen.

H-splitlagen

H-lagner har split i begge ender. Kuvert splitlagner bruges til elevationssenges topmadrasser med split. Denne lagen passer top topmadrasser der er mellem 4 og 10 cm høje.
Det vigtigste ved splitlagner er den forstærkning der skal være, der hvor lagnet splitter. Sammen med vores producent har vi udviklet en særlig forstærkning.
Den består af et stykke tekstil, som er syet på i modsat tråd retning ved splitten. Dette modvirker at tekstilet bliver revet op.
Denne lagen har en fantastisk pasform, hvor der er taget højde for krymp.
Her har du et kvalitetslagen der bare kan bruges igen og igen og samtidig kan du sove med god samvittighed, for lagnet passer på den nye seng og topmadras.

Størrelse 210 × 180 cm
Farve

Hvidt (Lagen), Mørkegrå (Lagen), Sort (Lagen)

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
sort split lagen til elevationssenge