Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Temprakon Junior Dyne 100x140cm- holder den perfekte temperatur hele natten for dit barn

Vælg Temprakon Junior Dyne 100x140cm fordi dit barn fortjener det bedste.
Juniordynen er verdens første – og eneste på markedet – med indbygget aktiv temperatur regulering i både vår og fyld.
Fyldet i dynen er vores specialudviklede TempraDown, der er en blanding af 70% lækre bløde gåsedun og 30% TempraCool mikrokapsler.
Våret er fremstillet i 100% bomuld og er belagt med TempraCool mikrokapsler på indersiden af dynens midterste kassetter for optimal varmeregulering.
Træfibrene i dynens vår er fremstillet efter den prisvindende Lyocell metode, hvor man genbruger 99,7% af spilde­vandet. Dermed for­mindsker belastningen på miljøet i produktionen.
TEMPRAKON® er baseret den nyeste teknologi og anvender samme materialer som NASA bruger i rumdragterne, til at regulere astronauternes temperatur under de ekstreme forhold ude i rummet.
Fra verdensrummet lige ned i dit soverum. Med et højt aktivitetsniveau i hverdagen, ved du hvor vigtigt det er at kunne få en god nats søvn. Den hyppigste årsag til dårlig søvn er, at kroppen enten bliver for kold eller varm – med TEMPRAKON® ZONE får du den optimale regulering af din kropstemperatur – hele natten igennem.

Bemærk:

Da dynens fyld er en blanding af dun og aktivt temperaturregulerende mikrokapsler, kan dynen ikke DownPass 2017 certificeres.
Da dynen er produceret på fabrikken i Vamdrup, hvor vi udelukkende bruger dun, der er DownPass 2017 certificeret – kan vi garantere fuld sporbarhed og dyrevelfærd på lige fod med vores certificerede dundyner.

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
temprakon junior dyne 100x140