Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Temprakon Junior Dyne 100x140cm- holder den perfekte temperatur hele natten for dit barn

Vælg Temprakon Junior Dyne 100x140cm fordi dit barn fortjener det bedste.
Juniordynen er verdens første – og eneste på markedet – med indbygget aktiv temperatur regulering i både vår og fyld.
Fyldet i dynen er vores specialudviklede TempraDown, der er en blanding af 70% lækre bløde gåsedun og 30% TempraCool mikrokapsler.
Våret er fremstillet i 100% bomuld og er belagt med TempraCool mikrokapsler på indersiden af dynens midterste kassetter for optimal varmeregulering.
Træfibrene i dynens vår er fremstillet efter den prisvindende Lyocell metode, hvor man genbruger 99,7% af spilde­vandet. Dermed for­mindsker belastningen på miljøet i produktionen.
TEMPRAKON® er baseret den nyeste teknologi og anvender samme materialer som NASA bruger i rumdragterne, til at regulere astronauternes temperatur under de ekstreme forhold ude i rummet.
Fra verdensrummet lige ned i dit soverum. Med et højt aktivitetsniveau i hverdagen, ved du hvor vigtigt det er at kunne få en god nats søvn. Den hyppigste årsag til dårlig søvn er, at kroppen enten bliver for kold eller varm – med TEMPRAKON® ZONE får du den optimale regulering af din kropstemperatur – hele natten igennem.

Bemærk:

Da dynens fyld er en blanding af dun og aktivt temperaturregulerende mikrokapsler, kan dynen ikke DownPass 2017 certificeres.
Da dynen er produceret på fabrikken i Vamdrup, hvor vi udelukkende bruger dun, der er DownPass 2017 certificeret – kan vi garantere fuld sporbarhed og dyrevelfærd på lige fod med vores certificerede dundyner.

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Sengeriget Logo Brand

Professionel rådgivning - ALTID!

Vi er kede af at se dig gå, vi håber du fandt det du ledte efter. Husk hvis du ikke lige fandt det du søgte efter, er du ALTID velkommen til at kontakte os enten pr. telefon eller kigge forbi vores butik. Vores søde personale står klar til at rådgive dig bedst muligt så du får en god nats søvn.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
temprakon junior dyne 100x140