Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Tyngdetæppe er det bedste valg til afslapning i sofaen!

Tyngdetæppet kan anvendes i sofaen inden sengetid, hvilket hjælper dig med at slappe af og restituere før sengetid. Det kan også anvendes sammen med en almindelig dyne på sengen eller til et afslappende pres over bestemte kropsdele som skuldre eller knæ.

CURA tyngdetæpper er registreret som medicinteknisk hjælpemiddel hos Svenska Läkemedelsverket. Produktet er desuden CE-mærket og certificeret fra Sedex, OEKO-TEX og BSCI. Dette sikrer, at produkterne opfylder de højeste krav til sundhed, sikkerhed, funktion, miljø og arbejdsforhold.

Et vægttæppe — der også kaldes tyngdetæppe — er et tæppe med ekstra vægt. På den måde giver vægttæppet dig den samme omsluttende følelse, som når nogen giver dig et blidt knus, eller holder om dig.
Kugledyner/kugledyner/tyngdetæpper er ofte forbundet med diagnoser som ADHD, autisme med mere. Det kan du selvfølgelig også bruge tyndetæppet til, men det er mere tiltænkt dig, der lider af søvnmangel, uro i kroppen, stress eller angst.
Hvis du har alvorligt nedsat lungekapacitet og/eller nedsat muskelstyrke, skal du rådføre dig med din læge. Vær også opmærksom på tendens til trykskader/sår. Vi anbefaler ikke tyngdetæpper til børn under 3 år. Det er vigtigt, at barnet selv kan tage dynen af. tyngdetæppet må kun bruges til det tilsigtede formål.

Vaskeanvisning

Tæppet kan maskinvaskes ved 40 grader, men det fungerer lige så godt at fryse tæppet enten i fryseren eller udendørs ved minusgrader. I begge tilfælde elimineres støvmider.

-Tyngde/Vægt Fyld: består af små glasperler.
-Yderstof: 100 polyester
-Fyld: Glasperler og Polyestervat

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Det vil passe til ...

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
tyngdetaeppe cura elegance