ASKØ Dyne 140 x 200 cm SVAL

998kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.

ASKØ Dyne 140 x 200 cm SVAL

Askø dynen er i høj kvalitet og fyldt med de fineste moskusdun i et ekstra blødt og let bomuldsbatist vår. Den er derfor velegnet til lune sommernætter og til dig, der har det varmt, når du sover. Askø dynen er luksus til en meget fair pris, uden at du går på kompromis med kvalitet. Husk at den perfekt dyne har du i mange år, så selvom det kan være en lidt stor investering, så bliver den rigtige dyne som regel også den billigste dyne for dig på den lange bane.    

ASKØ Dyne 140 x 200 cm SVAL

ASKØ Dyne 140 x 200 cm SVAL

 

Askø dynen er en hyldest til øen Askø, som ligger i Smålandsfarvandet nord for Lolland. Den er ikke større end, at du overalt er nær ved vandet, og så er det øen med et mangfoldigt fugleliv.

Askø dynen er i høj kvalitet og fyldt med de fineste moskusdun i et ekstra blødt og let bomuldsbatist vår. Den er derfor velegnet til lune sommernætter og til dig, der altid har det varmt, når du sover.

Made in Denmark
Alle dyner og puder i ø-serien er udviklet, designet og produceret i Danmark. Quilts of Denmark har fokus på høj kvalitet, miljøansvarlighed og dyrevelfærd. Derfor har dynen de vigtigste sundheds- og miljømærkninger: både Oeko-tex, Nomite, Downafresh og Downpass. Det er betryggende at lægge sig til at sove i, ikke?

 

 

 

 

 

Specifikationer af ASKØ Dyne 140 x 200 cm SVAL

Specifikationer til Dyner og Puder
Leveringstid 5-10 hverdage
Bæreevne 11/725 Cuin
Oprindelse Danmark
Certificeringer Downpass, oeko-tex standard 100 - Klasse 1, Nomite, Downfresch GreenLine
Piping 100% økologisk bomuld
Features Hvid
Kvalitet TC 329
Yarn Count 80x80
Vævning Bastist
Vår/Stof 100 % bomuld
Fyld 90% moskusdun
Garanti 10 år
Type Dyner

Hvorfor vælge dyner / puder fra Sengeriget?

Fokus på kvalitet

Vi har valgt kun at fokusere på kvalitets dyner og puder for at sikre du får højt støtte og komfort.
Kvalitet

Allergivenlig

Hos sengeriget sørger vi altid for at vores produkter er allergivenlige og ikke sundhedsskadelige.
100%

Det vil passe godt til din nye dyne / pude

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengeramme, sengetøj, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.