Ecobed Boxmadras 180x200 cm

31.999kr. 20.999kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
Ryd

Ecobed Boxmadras 180x200 cm

Ecobed Madrassen er med 22 cm Waterlily skumkerne som sikrer en fantastisk liggekomfort, som er trykaflastene, giver en optimeret ventilation og er samtidig anti- bakteriel. Det flotte betræk er fra danske GABRIEL det er produceret af genanvendte plastflasker. Sengerammen er delvist produceret af genanvendeligt plastaffald fra husholdningen. Andre industrier kan genbruge Ecobed sengeramme 100% til deres produkter f.eks.et andet møbel.   Topmadras er trykaflastene med 40 mm. naturlatex kerne og stretch betræk med naturlige bambusfibre. Topmadrassen er øko-tex certificeret, allergivenligt og temperaturregulerende. Betrækket er aftageligt og kan vaskes ved 60 grader.     I en seng fra Ecobed kan du sove med god samvittighed.

 

Ecobed er et godt bud på fremtidens seng, her får du ikke bare en fantastisk seng, med uovertruffen komfort, med denne linje er der nemlig tænkt på bæredygtighed, uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Med Ecobed ønsker vi at tage medansvar for vores miljø, når vi producerer senge, og det gør vi bl.a. ved at bruge genanvendelige materialer. Ecobed indgår i et cirkulært system. Vi genbruger plastikaffald fra husholdningen til både sengeramme (12%) og tekstil (98%).

 

Specifikationer af Ecobed Boxmadras 180x200 cm

Specifikationer til Boxmadrasser
Højde 61 cm
Beslag til ben Sengeramme medfølger
Antiskrid ja
Fjedre Dette er en skummadras
Garanti 2 år på sengeramme
Komfortzoner Ingen da dette er en skummadras
Polstring GABRIEL
Ramme Antracit ramme medfølger
Leveringstid 10-20 hverdage
Type Boxmadras

Når du mangler en komplet seng, vælg en boksmadras...

Solid start

Med en boksmadras får du en solid start med en lækker nats søvn.
Start

Dejlig komfort

En dejlig komfort og støtte med pocketfjedre samt komfortzoner sørger for du er udhvilet.
Komfort

Lækkert design

Du får en lækker boksmadras, der pynter i soveværelset og ikke blot er en seng.
Design

Det vil passe godt til din nye seng

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.