Ecobed Gavl

3.499kr. 2.499kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
Ecobed Gavl Gavlen er minimalistisk og har et cool udtryk, Ecobed gavlen er væghængt med en lille skrå linje, som matcher det skrå ben på sengerammen. Gavlen fås i de fire flotte farver som resten af kollektionen bliver lavet i, så her får du virkelig muligheden for at sætte et fantastisk flot look på dit soveværelse Den fine detalje med et bånd i midten af gavlen, skaber et to-delt moderne udtryk. Båndet er aftageligt, så du kan skifte udtryk på din gavl. Også med Ecobed gavlen er der tænkt på miljøet, for denne gavl er også lavet af genanvendte plastflasker.  
Ryd

Ecobed Gavl

Fuldend din nye Ecobed seng med en smuk sengegavl. Vælg den helt rigtige sengavl der passer lige til dig og din nye seng. Sengegavlene findes i forskellige farver og flotte designs. Sæt et personligt præg på dit soveværelse, en sengegavl kan være netop det der skaber den rette fornyelse i dit soveværelse

Specifikationer af Ecobed Gavl

Specifikationer til Sengegavle
Højde 110 cm fra gulv
Bredde 140 cm
Dybde 7 cm
Type Sengegavl

Hvorfor tilvælge en sengegavl?

Ingen kold væg

Når du ligger i sengen, natlampen tændt om du læser en god bog eller spiller på mobilen, er det slut med en kold væg.
Komfort

Helhed i designet

Med en sengegavl, har du ikke længere kun en seng, men et lækkert møbel i soveværelset som er fuldendt.
Helhed

Sengerigets udvalgte

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengeramme, sengetøj, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.