Grundet COVID-19, kan der være ekstra leveringstid på vores produkter – Kontakt os for at forhøre dig nærmere.

Ecobed Planseng 140x200 cm

22.999kr. 11.998kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
Ryd

Ecobed Planseng 140x200 cm

Ecobed Madrassen er med 22 cm Waterlily skumkerne som sikrer en fantastisk liggekomfort, som er trykaflastene, giver en optimeret ventilation og er samtidig anti- bakteriel. Det flotte betræk er fra danske GABRIEL det er produceret af genanvendte plastflasker. Sengerammen er delvist produceret af genanvendeligt plastaffald fra husholdningen. Andre industrier kan genbruge Ecobed sengeramme 100% til deres produkter f.eks.et andet møbel.   Topmadras er trykaflastene med 40 mm. naturlatex kerne og stretch betræk med naturlige bambusfibre. Topmadrassen er øko-tex certificeret, allergivenligt og temperaturregulerende. Betrækket er aftageligt og kan vaskes ved 60 grader.     I en seng fra Ecobed kan du sove med god samvittighed.

Ecobed er et godt bud på fremtidens seng, her får du ikke bare en fantastisk seng, med uovertruffen komfort, med denne linje er der nemlig tænkt på bæredygtighed, uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Med Ecobed ønsker vi at tage medansvar for vores miljø, når vi producerer senge, og det gør vi bl.a. ved at bruge genanvendelige materialer. Ecobed indgår i et cirkulært system. Vi genbruger plastikaffald fra husholdningen til både sengeramme (12%) og tekstil (98%).

Specifikationer af Ecobed Planseng 140x200 cm

Specifikationer til Kontinentalsenge
Antiskrid ja
Beslag til ben Komplet sengeramme medfølger
Leveringstid 10-20 hverdage
Højde 57 cm
Fjedre Dette er en skummadras
Komfortzoner Ingen da dette er en skummadras
Polstring GABRIEL
Ramme Antracit ramme medfølger
Garanti 2,5 år på rammebrud
Type Planseng

Sengerigets udvalgte...

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Vær opdateret.

VIGTIG INFORMATION

COVID-19 Udfordringer

Vi er som mange andre desværre ramt af forsinkelser grundet Covid 19, Vores leverandører har store udfordringer med at få råvarer. Derfor kan der forekomme noget længere leveringstid end hvad vi ellers sigter efter. Kontakt os, og forhør om leveringstiden på det du ønsker at købe.

 

Tak for jeres forståelse.
Fra alle os hos Sengeriget.dk