Ecobed Puf Ø 50 H 40

2.499kr. 1.449kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
Ryd

Ecobed Puf Ø 50 H 40

Ecobed puf er et fedt møbel der fuldender looket og er samtidig et rigtig fint og praktisk tilbehør til styling af soveværelset. Ecobed puf er som resten af konceptet lavet af genanvendte plastflasker, og betrækket er aftageligt og kan vaskes i maskinen. Puffen har også den fine detalje med et bånd i midten, som skaber det to-delte udtryk. Båndet er aftageligt, hvis du ønsker en hel plain puf.

Ecobed puf er en virkelig lækker puf.  Puffen kan give et fedt udtryk i alle rum i hjemmet og ikke mindst i soveværelsen, sammen med din nye Ecobed seng. Ecobed puf fås i fire super moderne farver, og giver hele rummet et løft.

Specifikationer af Ecobed Puf Ø 50 H 40

Specifikationer til Sengegavle
Højde 40 cm
Bredde Ø 50
Dybde Ikke oplyst (Kontakt os)
Type Puf

Sengerigets udvalgte...

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.