Elevationsseng i sort med gavl 180x200 cm.

27.638kr. 10.799kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
  • Dansk Produceret
  • Deluxe Serie 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Classic Serie 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Linak motor – 5 års garanti
  • 5 zonet madras
  • Gratis levering
Ryd

Elevationsseng i sort med gavl 180x200 cm.

Elevationsseng med gavl

  Her har du en unik mulighed for en fantastisk elevationssen til en super skarp pris. Selvom denne seng er billig har vi ikke gået på kompromis med kvaliteten. Det er stadig dansk produceret, sættet fås i sort og med elegante sorte champagne ben og lækker splittop. Med sengen følger en flot gavl der fulender din seng. Vælg mellem medium eller hård madraskerne, så du får den madras der passer lige til dig. Husk du bruger en tredjedel af dit liv i din seng, så forkæl dig selv med en elevationsseng i god kvalitet.  

Elevationsseng

Hos Sengeriget.dk er vores senge håndplukkede i ud fra det bedste kvalitet og design. Nordisk håndværk og design når det er allerbedst. Vi sikrer at sengen, er af god kvalitet, det gælder både sengerammen, madrassen, elevationskonstruktionen og ikke mindst motoren. En god elevationsseng skal både være perfekt at sidde i, og den skal være perfekt at ligge i.

 

Kampagne springmadras – rigtig meget for pengene

Elevationssengen består af en 7 zoners springmadras der sikrer dig den helt rigtige støtte og komfort til hele kroppen. Springmadrassen har en komfortlag af en skum i rigtig god kvalitet. Madrassen fås i to hårdheder: medium eller fast. Madrassen støtter din krop på den bedste måde, da madrassen er velpolstret med et komfortabelt og åndbart materiale og forsynet med mange pocketfjedre pr. m2.

 

Elevationsbund

Elevationsbunden er bygget op på 28 lameller, og er inkl. trådløs fjernbetjening, du kan ligeledes betjene motoren via Bluetooth og så har bunden både side og og fodende bremse, samt lomme til fjernbetjening. Der er justerbare lameller ved hofte og lænd. Det betyder at du kan finjustere støtten ved hjælp af 6 skydere på lamellerne.

 

Topmadras Split top

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt. Topmadrassen på Vivaldi Deluxe serien består af en 60 mm. høj latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed. I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen. Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år..

 

 

Specifikationer af Elevationsseng i sort med gavl 180x200 cm.

Specifikationer til Elevationssenge
Antiskrid Med antiskred
Beslag til ben Medfølger
Hævefunktion Hoved og fodende
Madrasstoppere Fodstopper og sidestopper medfølger
Fjernbetjening Trådløs
Højde 66 cm, med 19 cm ben
Komfortzoner 7
Fjedre Pocket
Polstring skum
Ramme Træ
Garanti 25 år på fjedre og rammebrud
Garanti på Motor 5 år
Leveringstid 10-20 hverdage
Type Elevationseng

En elevationsseng giver dig blandt andet...

Ekstra komfort

En fleksibel seng der giver mulighed for at indstille sengen til dit behov.
Komfort

Et lækkert design

Elevationssenge i dag er lækre i designet og er ikke blot en seng, men lækkert møbel.
Lækker

Den rette støtte

med indstillingsmuligheder, og komfortzoner der støtter din krop.
Støtte

Det vil passe godt til din nye seng

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Du kunne også være interesseret i...

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.