Faconlagen 80x200 cm

249kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
Vil du passe godt på din nye seng, er det en god idé at investere i et godt lagen, som er med til at beskytte din seng og ikke mindst topmadras, så opnår du længere levetid på din seng. Der kan være en god idé at investere i et faconlagen, for med et faconlagen fra vores sortiment får du kvalitetslagen i Percale bomuld, som er fremragende til at ventilere og lede varmen væk fra kroppen. Med sin højde på 30 cm. er der plads til at lagnet kan dække både box- og topmadras samtidig i.Og husk at Vi har taget højde for krympning og derfor sys alle vores varer i en overstørrelse så der er plads til krymp.
Ryd

Faconlagen 80x200 cm

Faconlagner passer perfekt til din boxmadras eller springmadras, med et godt faconlagen beskytter din madras bedst muligt, samtidig med at du kommer til at ligge blødt og behageligt. Her får du et faconlagen super kvalitet, som både holder sig pænt og holder formen i mange år.

Et percale vævet faconlagen er i 100% bomuld, Percale vævningen gør, at lagnet får en kølig og meget slidstærk overflade.

Specifikationer af Faconlagen 80x200 cm

Specifikationer til Sengetøj
Leveringstid 3-10 dage
Farve Hvid-Mørkegrå-Sort
Trådtal 200 tråde pr. kvadrattomme
Vævning Bomuldssatin
Dessin Percale
Type Faconlagen

Sengeriget anbefaler

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.