Fejø 3 kammer Hovedpude 60x63 cm. Mellem

579kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.

Fejø 3 kammer Hovedpude 60x63 cm. Mellem

Fejø 3 kammer pude

FEJØ puden kan kun beskrives med et ord….Luksus. Puden er med 3 kamre, hvor der er brugt de blødeste moskusdun i de yderste kamre og en blanding af småfjer og dun i det midterste kammer. Våret er det, som gør denne pude ekstra god. Det er syet med en bokskant som gør, at der kommer lidt mere højde på puden og bedre støtte – da den vil ligge tættere op af din skulder og nakke. Våret er produceret i det fineste satin vævede bomuld. Husk at den rigtige dyne ug pude kan du have i mange år, så køber du det rigtige for dig, bliver denne investering du laver nu en, billig set på den lange bane, da du ikke behøver at skifte ofte.  

Fejø Hovedpude

 

Fejø puden er en 3-lags hovedpude med fyld af moskusdun og vår i bomuldssatin. Den er syet med panelkanter, der gør, at fyldet kan fordele sig helt ud i siderne.

Made in Denmark
Alle dyner og puder i ø-serien er udviklet, designet og produceret i Danmark. Quilts of Denmark har fokus på høj kvalitet, miljøansvarlighed og dyrevelfærd. Derfor har dynen de vigtigste sundheds- og miljømærkninger: både Oeko-tex, Nomite, Downafresh og Downpass. Det er betryggende at lægge sig til at sove i, ikke?

 

 

Specifikationer af Fejø 3 kammer Hovedpude 60x63 cm. Mellem

Specifikationer til Dyner og Puder
Leveringstid 5-10 hverdage
Bæreevne 725 Cuin
Oprindelse Danmark
Certificeringer Downpass, oeko-tex standard 100 - Klasse 1, Nomite, Downfresch GreenLine
Piping Gylden
Features Hvid
Kvalitet TC 283
Yarn Count 80 x 80
Vævning Cambric
Vår/Stof Bomuld
Fyld Inderst andefjer/dun Yderst 2x75gr. moskusdun
Garanti 10 år
Type Hovedpude

Sengerigets udvalgte...

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.