Femø 3 kammer Hovedpude 60x63 cm. Mellem

Femø 3 kammer Hovedpude 60x63 cm. Mellem
Femø 3 kammer Hovedpude 60x63 cm. Mellem
Femø 3 kammer Hovedpude 60x63 cm. Mellem
ASKØ Dyne 140 x 200 cm Lun

Femø 3 kammer Hovedpude 60x63 cm. Mellem

Femø 3 kammer pude

Femø puden er en 3-lags hovedpude fyldt med de fineste moskusdun og andedun/andefjer. Moskusdunene ligger i ydrekamrene og gør hovedpuden blød og behagelig. Andedunene/andefjerene ligger i inderkammeret og giver fylde. Våret er i bomuldscambric. Du bruger en tredjedel af din tid i sengen, så det er en god ide at investere i en god hovedpude, så du vågner udhvilet og klar til en ny dag. Den rigtige dyne ug pude kan du have i mange år, så køber du det rigtige for dig, bliver denne investering du laver nu en, billig set på den lange bane, da du ikke behøver at skifte ofte.  

Femø Hovedpude

 

Femø puden er en 3-lags hovedpude fyldt med de fineste moskusdun og andedun/andefjer. Moskusdunene ligger i ydrekamrene og gør hovedpuden blød og behagelig. Andedunene/andefjerene ligger i inderkammeret og giver fylde. Våret er i bomuldscambric.

Hovedpuden er lav og velegnet til dig, der foretrækker at ligge på maven.

 

Alle dyner og puder i ø-serien er udviklet, designet og produceret i Danmark. Quilts of Denmark har fokus på høj kvalitet, miljøansvarlighed og dyrevelfærd. Derfor har puden de vigtigste sundheds- og miljømærkninger: både Oeko-tex, Nomite, Downafresh og Downpass. Det er betryggende at lægge sig til at sove i, ikke?

Specifikationer af Femø 3 kammer Hovedpude 60x63 cm. Mellem

Specifikationer til Dyner og Puder
Leveringstid 5-10 hverdage
Garanti 10 år
Bæreevne 725 Cuin
Oprindelse Produceret i Danmark
Certificeringer DownPass, Oeko-Tex Standard 100 - klasse I, Nomite, Downafresh GreenLine
Piping Hvid
Antal Tråde 40 x 40
Vævning Cambric
Vår / Stof 100% bomuld
Fyld 2 x 75 gr. moskusdun og 450 gr. andedun/-fjer
Type Hovedpude

Sengerigets udvalgte...

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart