Grundet COVID-19, kan der være ekstra leveringstid på vores produkter – Kontakt os for at forhøre dig nærmere.

Innovation Sly Sovesofa Blå

8.399kr. 5.999kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
Ryd

Innovation Sly Sovesofa Blå

Sovesofaen har et super flot design, der passer flot ind i de fleste indretninger. Den har også en rigtig god størrelse til de fleste rum, så den også let kan passe ind i et gæsteværelse, sommerhus, kontor eller andet. Denne Sovesofa består, foruden en pocketmadras, af en metalramme i mat sort eller grå. Denne variant har et smukt kongeblåt betræk

Vælg en Innovation Sly Sovesofa, hvor du hverken går på kompromis med designet eller komforten. Her får du en madras med Pocket fjedre, som giver en rigtig god komfort. Liggemålet er 140x200cm, så der fint er plads til 2 personer. Sly sofaen indeholder et smart udrulnings-system, der er let og enkelt at håndtere, så du hurtigt kan rede op til dig selv eller overnattende gæster.

Specifikationer af Innovation Sly Sovesofa Blå

Specifikationer til Sovesofaer
Leveringstid Ca. 20 hverdage
Højde 68 cm
Garanti 2 år
Dimensioner Siddehøjde 41 cm
Sengestørrelse 200x140 cm
Fjedre Pocket
Type Sovesofa

Sengerigets udvalgte...

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.