Jensen Elevationsseng 160x200 cm

50.172kr. 30.499kr.

  • Norsk pruduceret
  • 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
  • Svanemærket
  • Aloy pocket fjedre med Jensens originale zonesystem
  • 5 års garanti på motor (Elevationsseng)
  • Gratis levering
Ryd
Delbetaling
927 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 30.499 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 927 kr. Samlede kreditomkostninger 2.844 kr. Samlet tilbagebetaling 33.343 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 6,04%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Jensen Elevationsseng 160x200 cm

JENSEN AMBASSADØR DREAM ELEVATIONSSENG Jensen Ambassadør blev lanceret i 1996 og holder fortsat stand. I dag er det et af Jensen mest anerkendte produkter. Ambassadør giver en unik liggekomfort med dobbeltfjedrende støtte i en elegant udformning.
Når man først har prøvet en elevationsseng, er sandsynligheden lille for, at man går tilbage til en almindelig seng igen. Dream er basismodellen i Jensens udvalg af elevationssenge. Dream har et funktioneltsystem med mange funktioner. Dream bygger på et trinløst system.. Madrassen på rammen er en Jensen vendbar madras. Ved at vælge en Seamless tekstilløsning tildækkes hele rammen. 4 ben i stedet for 8 ben, som er standard, bidrager til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk.

FUNKTIONER

Med den integrerede nakkestøttefunktion, kan du justere sengen, så hoved og nakke er i den rigtige position, når du sidder oprejst. Kontinuerlig og individuel tilpasning op/ned af hovedgærde eller fod- og hovedgærde samtidigt. To senge kan synkroniseres og styres med samme fjernbetjening. Manuel mekanisme, der gør det muligt i en nødsituation, som f.eks. strømafbrydelse, at sænke sengen til vandret position. Med vores app til justérbare senge kan du nemt finde din favoritposition.    

Jensen elevationsseng

“Dream” Elevationssengen er basismodellen i Jensens® udvalg af elevationssenge. Dream modellen har et funktionelt system med mulighed for mange funktioner. Med den integrerede nakkestøtte, kan du justere din Jensen® Ambassadør Dream Elevation, så hoved og nakke er i en behagelig position. Denne funktion er rigtig rar, hvis du fx læser i sengen. Ønsker man at synkronisere sengen, så begge sider kører op og ned ens, er dette også en mulighed. Fjernbetjeningen indeholder desuden en hukommelses funktion, så den kan huske din favorit position.

Fjernbetjeningen er brugervenlig og enkel. du kan også hente en App til Iphone/Android, så du kan styre sengen fra din mobil eller tablet.

Ambasadør madrassen indeholder det originale Jensen® Alloy 2,1 Pocket zonesystem (12,5cm). Derudover har den Jensen® Support Pocket, og Jensen® Reflect Pocket fjedre, som gør madrassen mere fleksibel og bedre til at tilpasse sig din krop. Derudover er der stretch i alle liggeflader, hvilket gør at kroppen får den optimale støtte og aflastning. Madrassen er også inddelt i zoner, så man få fordelt aflastningen der hvor kroppen har brug for det, ved hoften og skulderen. Madrassen indeholder Jensens® originale Sense Zonesystem med blød skulderzone og fast lændestøtte. Du kan desuden vælge mellem flere forskellige stoffarver og ben til din Jensen® seng.

Jensen Aloy ®

Jensen Aloy 2,1 ® er vores bedste og mest fleksible fjedersystem, som konstant tilpasser sig din skiftende liggestilling og vægtfordeling. Fjedersystemet giver stor overfladeblødhed i hele madrassen, da de mere faste zoner kun kommer i funktion, når din krop synker ned i madrassen.

For at få en god nats søvn med behagelig hvile for kroppen anbefales det at sove på siden eller ryggen. Søvn på siden eller på ryggen giver kroppen en mindre belastning, så hvis dit helbred tillader det så prøv at gøre det. Det tager ofte tid at vænne sig til en ny sovestilling. Men når du har vænnet dig til at sove på siden eller ryggen, vil du ofte opleve at få en mere rolig søvn.

Jensen Softline lll topmadras

Jensen SoftLine III har en kerne i Innergetic® Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergetic® sørger for rigtig gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere

Tempsmart

TempSmart er en topmadras med “termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingninger, som forårsager urolig sørt™vn.

Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigive overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapslerne overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet.

TempSmart™ har en kerne af Innergetic® Latex, der giver bedst mulig luft- og fugttransport. Den åbne cellestruktur i Innergetic® sørger for rigtig gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er perforeret og rillet. Perforeringen sikrer optimal ventilation, mens rillerne giver en blødere og hårdere side. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. Topmadrassen har i tillæg Soft Touch for ekstra følelse af blødhed.

 

Specifikationer af Jensen Elevationsseng 160x200 cm

Specifikationer til Elevationssenge
Antiskrid Nej
Beslag til ben Medfølger
Hævefunktion Hoved og fodende
Madrasstoppere ja
Fjernbetjening Trådløs
Højde 55 cm uden ben
Komfortzoner 5
Fjedre Aloy Pocket
Polstring Ikke oplyst
Ramme Træ
Garanti 25 år på fjedre og rammebrud
Garanti på Motor 5 år
Leveringstid 20-30 hverdage
Type Elevationsseng

En Jensen seng er til dig der...

Elsker ekstra madraslag

Med tre lag får du en højere seng der har en lang holdbarhed og lækker komfort.
Ekstra

Vil have lækkert design

En kontinentalseng fremstår altid som et flot og enkelt møbel.
Lækker

Vægter komfort

Du får optimal støtte i hele kroppen med pocketfjedre og komfortzoner hver nat.
Komfort

Det vil passe godt til din nye Jensen Seng

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Du kunne også være interesseret i...

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart