Tilbud
Jensen Topmadras Softline ll Split Top 180x210 cm
Jensen Topmadras Softline ll Split Top 180x210 cm
Jensen Topmadras Starrose 80x200 cm

Jensen Topmadras Starrose Splittop180x200 cm

9.399kr.

Betrækket er fremstillet i en Kairo Kashmir-kvalitet, som giver en fantastisk «soft touch» oplevelse. Kairo er en viskose af kraftig kvalitet, der har de bedste fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber.

I kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt for deres gode fugt- og varmeregulerende egenskaber, og er derfor strikket ind i det øverste lag, laget nærmest huden. Jensen StarRose har derudover fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere.

Innergetic® Sonocore Latex med ekstra stretch føles både lukket og blød samtidig med, at det zoneopdelte fjedersystem giver den nødvendige støtte. Innergetic® Sonocore Latex er miljøvenlig og ekstrem holdbar.

Delbetaling
311 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 9.399 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 311 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 11.163 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 12,16%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Jensen Topmadras Starrose

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt.

Specifikationer til Topmadrasser
Leveringstid 10-20 hverdage (på Starrose kan der være længere leveringstid)
Højde 10 cm
Kerne Innergetic® Sonocore
Kernehøjde 5 cm
Garanti 2 år
Type Topmadras
Shopping Cart