Kuvertlagen 160x200 cm

Kuvertlagen 180x200 cm
Kuvertlagen 180x200 cm
Kuvertlagen 160x200 cm
Kuvertlagen 180x200 cm
CPH Living Kuvertlagen i 100 % bomuldspercale. Lagnerne er Oeko-tex 100 certificeret, som er din garanti for at produktet er 100% fri for skadelige kemikalier. CPH kuvertlagnerne er superbløde og findes i sort, hvid eller grå. Denne kurvertlagen passer til en topmadras der har en højde på mellem 4-10 centimeter, og tåler maskinvask ved 60 grader og tørretumbler. kuvertlagnerne er glatvævede i Percale bomuld, som har en mat overflade. Her går kvalitet og fornemmelsen af luksus hånd i hånd.
Ryd

Kuvertlagen 160x200 cm

kuvertlagner sættes omkring din topmadras, så den er meget nem at bruge, og så fremstår din nye seng som det flotte møbel det er. Denne lagen har en fantastisk pasform, hvor der er taget højde for krymp. Her har du et kvalitetslagen der bare kan bruges igen og igen og samtidig kan du sove mCPH Living Kuvertlagen i 100 % bomuldspercale. Lagnerne er Oeko-tex 100 certificeret, som er din garanti for at produktet er 100% fri for skadelige kemikalier. CPH kuvertlagnerne er superbløde og findes i sort, hvid eller grå. Denne kurvertlagen passer til en topmadras der har en højde på mellem 4-10 centimeter, og tåler maskinvask ved 60 grader og tørretumbler. kuvertlagnerne er glatvævede i Percale bomuld, som har en mat overflade. Her går kvalitet og fornemmelsen af luksus hånd i hånd.ed god samvittighed, for lagnet passer på den nye seng og topmadras.

Specifikationer af Kuvertlagen 160x200 cm

Specifikationer til Sengetøj
Leveringstid 3-10 dage
Farve Hvid-Mørkegrå-Sort
Trådtal Ekstra fin 200 TC (Thread Count = antal tråde pr. kvadrattomme.
Vævning 100 % bomuldspercale
Dessin Percale
Type Ikke oplyst (Kontakt os)

Sengeriget anbefaler

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart