Lama Curve Gavl 120 cm.

Lama Family gavle

Lama Family gavle passer til alle vores Lama senge. Virkelige flotte gavle, meget nemt at håndtere da de blot skal pakkes ud og sættes på gulvet bag din seng. Lama Family gavle fås i fire farver, Sand, lys grå ,antracit og blå. Så er du til enkelt og stilren design så er Lama gavlen et perfekt match til til nye seng.
Ryd
Delbetaling
107 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.100 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 107 kr. Samlede kreditomkostninger 456 kr. Samlet tilbagebetaling 2.556 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 21,48%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Lama Curve Gavl 120 cm.

Lama Sengegavl – giver din seng den perfekte afslutning.

Fuldend din nye Lama seng med en smuk sengegavl. Vælg den helt rigtige sengavl der passer lige til dig og din nye seng. Sengegavlene findes i forskellige farver og flotte designs. Sæt et personligt præg på dit soveværelse, en sengegavl kan være netop det der skaber den rette fornyelse i dit soveværelse.

Specifikationer af Lama Curve Gavl 120 cm.

Specifikationer til Sengegavle
Højde 117 cm
Bredde 120 cm
Dybde 7 cm
Type Sengegavl

Hvorfor tilvælge en sengegavl?

Ingen kold væg

Når du ligger i sengen, natlampen tændt om du læser en god bog eller spiller på mobilen, er det slut med en kold væg.
Komfort

Helhed i designet

Med en sengegavl, har du ikke længere kun en seng, men et lækkert møbel i soveværelset som er fuldendt.
Helhed

Sengerigets udvalgte

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengeramme, sengetøj, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart