Lama Family Box 90x210 cm

Tilbud
Lama Box miljø
Lama Box miljø
Farver Lama Box
Lama ben
  • Dansk Produceret
  • LAMA har 25 års garanti på fjedre og rammebrud
  • 7 zoner madras
  • Gratis levering
Ryd
Delbetaling
216 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 5.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 216 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 7.763 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 19,07%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Lama Family Box 90x210 cm

Lama Boxmadras Danmark billigste lama box

Vores senge er et af de vigtigste møbler i hjemmet. De udgør fundamentet for, at vi kan få en god nattesøvn. Hvilken model du skal vælge, afhænger af individuelle ønsker og behov. Vores senge produceres i norden, hvilket måske giver dig en idé om den generelt høje kvalitet. Dette gælder også i høj grad for vores Lama boxmadrasser, der er nogle af de bedste på markedet. Det er god kvalitet, godt håndværk og lækkert, nordisk design. Når du vælger en Lama boxmadras får du simplicitet og lækker, nordisk minimalisme. Den bedste boxmadras er lavet af få materialer, men disse materialer er i topkvalitet.
Lama Box miljø

Lama Family Box

 

En enkel og gennemført seng med udsøgt komfort. Sengen er polstret med komfortlaget purskum for enestående støtte. Boxmadrassen er bygget op med hele syv komfortzoner, så der er virkeligt kredset for denne box. Boxen er bygget op med to lag af posefjedre. Rundt om fjedrene er der 20 mm. skumpolstring. Alt i alt bare en lækker seng. Nem og billig box.

Søvn er vigtig for, at vi kan fungere i hverdagen. De fleste ved, hvordan det er, hvis man får for lidt – eller for dårlig søvn. Det giver dårligt humør, og man har svært ved at huske og koncentrere sig. Man får også mindre tålmodighed, har sværere ved at overskue hverdagen og bliver mere opfarende. Konsekvenserne af en enkelt nats manglende eller dårlig søvn, er måske nok til at overskue. Men hvis vi kommer i søvnunderskud over længere tid, kan det få alvorlige konsekvenser for vores fysiske og mentale sundhed.

Så hvad er en boxmadras. Det er en “færdig” seng, enkelt og nem i brug. Først finder du de ben du kan lide. Så finder du den hårdhed du gerne vil have i din boxmadras. sidst men ikke mindst, så finder du den topmadras du gerne vil have.

Lama Family Topmadras

Vælg mellem tre forskellige topmadrasser til din nye box.

  • Zoneinddelt latex med en 50 mm. kerne, Sensity strik stof som er antibakteriel, en god åndbar topmadras.
  • 50 mm. memory foam som giver en optimal støtte, Sensity strik stof som er antibakteriel, holder godt på varmen.
  • Ergo+ topmadrassen er med 6,5 cm. indlæg med stor fleksibilitet og elasticitet og bløde former. Smidig og responsiv – former sig efter kroppens kurver som giver en dejlig svævende fornemmelse.

I denne serie har du virkelig muligheden for at kombinere den perfekte seng til dit soveværelse, super kvalitet, dansk produceret, Selvom denne seng er relativ billig, så for man et rigtigt godt produkt.

Specifikationer af Lama Family Box 90x210 cm

Specifikationer til Boxmadrasser
Højde 37 cm uden ben
Beslag til ben Medfølger
Antiskrid Ikke oplyst (Kontakt os)
Fjedre 7 zoner Vivaldi Deluxe - Luksus til markedets bedste pris Vores senge er et af de vigtigste møbler i hjemmet. De udgør fundamentet for, at vi kan få en god nattesøvn. Hvilken model du skal vælge, afhænger af individuelle ønsker og behov. Vores senge produceres i norden, hvilket måske giver dig en idé om den generelt høje kvalitet. Dette gælder også i høj grad for vores boxmadrasser, der er nogle af de bedste på markedet. Det er god kvalitet, godt håndværk og lækkert, nordisk design. Når du vælger en Vivaldi Deluxe boxmadras får du simplicitet og lækker, nordisk minimalisme. Den bedste boxmadras er lavet af få materialer, men disse materialer er i topkvalitet.
Garanti 25 på rammebrud
Komfortzoner 7 zoner
Polstring Møbelstof
Ramme Træ
Leveringstid 20-30 hverdage
Type Box

Det vil passe godt til din nye seng

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Du kunne også være interesseret i...

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart