Lama Family Elevationsseng 120x200 cm

Lama Family Elevationsseng 120x200 cm
Lama Family Elevationsseng 120x200 cm
Lama Family Elevationsseng 120x200 cm
Lama Family Elevationsseng 120x200 cm
Lama Family Elevationsseng 120x200 cm

24.998kr. 11.998kr.

  • Dansk Produceret
  • LAMA har 25 års garanti på fjedre og rammebrud
  • 5 års garanti på motor
  • 7 zoner madras
  • Gratis levering
Ryd
Delbetaling
393 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 11.998 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 393 kr. Samlede kreditomkostninger 2.124 kr. Samlet tilbagebetaling 14.122 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,47%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Lama Family Elevationsseng 120x200 cm

Lama Family Elevationsseng

Et af de mest prisvenlige valg inden for kvalitetssenge er en Lama Family elevationsseng. For når det handler om liggekomfort og forbedret søvnkvalitet, er det vigtigt, at man ligger godt, da man bruger omtrent 1/3 af livet i ens seng. Når du investerer i en god elevationsseng, så er det samtidig en sikker investering i dit generelle helbred. Denne fantstiske elevationsseng er udstyret med 7 komfortzoner til optimal støtte til dine skuldre, lænd og hofte. Denne Lama seng er dansk designet, dansk produceret og Lama har produceret senge siden 1939,

Lama Family Elevationsseng

Elevationssenge fra Lama er Family linjen en eksklusiv dansk produceret elevationsseng, som giver dig alt den støtte og komfort , som du har brug for i løbet af natten. I bunden finder du en justerbar elevations lamel bund med 28 lameller. Den fantastiske springmadras er udstyret med 7 komfortzoner til optimal støtte til dine skuldre, lænd og hofte. Polstringen rundt om denne Lama springmadras er 20 mm. skumpolstring. Der følger selvfølgelig fodbremse og sidebremse med lomme til fjernbetjeningen.

Lama Family bringer fornyelse til vores velkendte håndværk polstret med purskum, der giver en unik balance mellem åndbarhed og smidighed.

Til dig, der foretrækker en vægtløs fornemmelse.

Søvn er vigtig for, at vi kan fungere i hverdagen. De fleste ved, hvordan det er, hvis man får for lidt – eller for dårlig søvn. Det giver dårligt humør, og man har svært ved at huske og koncentrere sig. Man får også mindre tålmodighed, har sværere ved at overskue hverdagen og bliver mere opfarende. Konsekvenserne af en enkelt nats manglende eller dårlig søvn, er måske nok til at overskue. Men hvis vi kommer i søvnunderskud over længere tid, kan det få alvorlige konsekvenser for vores fysiske og mentale sundhed.

Vælg mellem tre forskellige topmadrasser til din nye elevationsseng.

  • Zoneinddelt latex med en 50 mm. kerne, Sensity strik stof som er antibakteriel, en god åndbar topmadras.
  • 50 mm. memory foam som giver en optimal støtte, Sensity strik stof som er antibakteriel, holder godt på varmen.
  • Ergo+ topmadrassen er med 6,5 cm. indlæg med stor fleksibilitet og elasticitet og bløde former. Smidig og responsiv – former sig efter kroppens kurver som giver en dejlig svævende fornemmelse.

I denne serie har du virkelig muligheden for at kombinere den perfekte seng til dit soveværelse, super kvalitet, dansk produceret, Selvom denne seng er relativ billig, så for man et rigtigt godt produkt.

 

Specifikationer af Lama Family Elevationsseng 120x200 cm

Specifikationer til Elevationssenge
Antiskrid Med antiskred
Beslag til ben Medfølger
Hævefunktion Hoved og fodende
Madrasstoppere Fodstopper og sidestopper medfølger
Fjernbetjening Trådløs
Højde 67 cm, med 19 cm ben
Komfortzoner 7
Fjedre Pocket
Polstring Skumlamineret møbelstof
Ramme Træ
Garanti 25 år på fjedre og rammebrud
Garanti på Motor 5 år
Leveringstid 20-30 hverdage
Type Elevationsseng

En elevationsseng giver dig blandt andet...

Ekstra komfort

En fleksibel seng der giver mulighed for at indstille sengen til dit behov.
Komfort

Et lækkert design

Elevationssenge i dag er lækre i designet og er ikke blot en seng, men lækkert møbel.
Lækker

Den rette støtte

med indstillingsmuligheder, og komfortzoner der støtter din krop.
Støtte

Det vil passe godt til din nye seng

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Du kunne også være interesseret i...

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart