Rafael luksus Sovesofa

11.999kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
Rafael Sovesofa til gæsteværelset eller arbejdsværelset eller måske dagligstuen. Med denne kombi sofa, får du en lækker sofa, med slidstærkt betræk, og i et stilrent design. Med denne sofa kombinere du det praktiske med det elegante. Der er kræset for kvaliteten og detaljerne, samtidig med at sofaen tilbyder hvile for både krop og sjæl. Denne sovesofa model er en helpolstret dobbeltsofa, med rigeligt plads til 2 personer. Sofaen har et klassisk design, med meder i børstet, rustfrit stål. Sovefladen er polstret med springindlæg, som garanterer dig en rigtig god sovekomfort.

Rafael luksus Sovesofa

Vælg en  Rafael Sovesofa, hvor du hverken går på kompromis med designet eller komforten. Her får du en sofa/sovesofa hvor super komfort, design og kvalitet er i den absolutte top. Her har du en sofa som virkelig er stilren og pynter i ethvert hjem, og samtidig er en rigtig god seng at sove i, om det er til dig selv eller dine gæster, så skuffer denne sovesofa dig ikke. Der er let og enkelt at håndtere, så du hurtigt kan rede op til dig selv eller overnattende gæster.

Specifikationer af Rafael luksus Sovesofa

Det vil passe godt til din nye sovesofa

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengeramme, sengetøj, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.