Splitlagen 180x210 cm

699kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
H-lagner har split i begge ender. Kuvert splitlagner bruges til elevationssenges topmadrasser med split. Denne lagen passer top topmadrasser der er mellem 4 og 10 cm høje. Det vigtigste ved splitlagner er den forstærkning der skal være, der hvor lagnet splitter. Sammen med vores producent har vi udviklet en særlig  forstærkning. Den består af et stykke tekstil, som er syet på i modsat tråd retning ved splitten. Dette modvirker at tekstilet bliver revet op. Denne lagen har en fantastisk pasform, hvor der er taget højde for krymp. Her har du et kvalitetslagen der bare kan bruges igen og igen og samtidig kan du sove med god samvittighed, for lagnet passer på den nye seng og topmadras.  
Ryd

Splitlagen 180x210 cm

CPH Living Kuvertlagen i 100 % bomuldspercale. Lagnerne er Oeko-tex 100 certificeret, som er din garanti for at produktet er 100% fri for skadelige kemikalier. CPH kuvertlagnerne er superbløde og findes i sort, hvid eller grå. Denne kurvertlagen passer til en topmadras der har en højde på mellem 4-10 centimeter, og tåler maskinvask ved 60 grader og tørretumbler. Her går kvalitet og fornemmelsen af luksus hånd i hånd.

Specifikationer af Splitlagen 180x210 cm

Specifikationer til Sengetøj
Leveringstid 3-10 dage
Farve Hvid-Mørkegrå-Sort
Trådtal Ekstra fin 200 TC (Thread Count = antal tråde pr. kvadrattomme.
Vævning 100 % bomuldspercale
Dessin Percale
Type Kuvertlagen

Sengeriget anbefaler

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.