Tyngdedyne Cura Pearl Classic Long 150x230 cm.

Tilbud
Tyngdedyne Cura Pearl Classic 135x200 cm.
Tyngdedyne Cura Pearl Classic 135x200 cm.
Tyngdedyne Cura Pearl Classic 135x200 cm.
Tyngdedyne Cura Pearl Classic 135x200 cm.

Tyngdedyne Cura Pearl Classic Long

En tyngdedyne, fra Cura of Sweden, er lige hvad navnet antyder – en dyne med et tungere fyld. Den ekstra vægt giver din krop en behagelig og afslappende omfavnelse, når du lægger dig til hvile. Tyngdedynens omfavnende effekt skaber et tryk på huden. Mange beskriver følelsen som en behagelig omfavnelse af hele kroppen. Resultatet inkluderer dyb afslapning og bedre søvn for langt de fleste brugere. CURA of Sweden anbefaler, at du vælger en dyne, der modsvarer 10-15% af din kropsvægt. Hvis du for eksempel vejer 70 kg, skal du vælge en dyne, der vejer 7-9 kg. Husk at den perfekt dyne har du i mange år, så selvom det kan være en lidt stor investering, så bliver den rigtige dyne som regel også den billigste dyne for dig på den lange bane.    
Ryd

Tyngdedyne Cura Pearl Classic Long 150x230 cm.

Tyngdedyne Cura Pearl Classic 150×230 cm.

CURA Pearl Classic er Europas mest populære tyngdedyne. En tyngdedyne i høj kvalitet bestående af syv lag, der alle udfører en funktion for at opnå den bedst mulige komfort.

Sådan fungerer kugledynen/tyngdedynen

En kugledyne er som en almindelig dyne, men med vægt jævnt fordelt i dynen i form af bittesmå glasperler. Vægten, trykket og den omsluttende effekt, som kan sammenlignes med en omfavnelse, bevirker at kroppen producerer et antal af kroppens egne hormoner, der har en beroligende virkning. Det vigtigste hormon, der frigives, er oxytocin – kroppens eget beroligende hormon, der får os til at slappe af. En kugledyne, tyngdedyne eller sansedyne som den også bliver kaldt, kært barn har mange navne, er en tung dyne som vil give dig mere tryghed under din søvn. Kugledyner er rigtig godt for langt de fleste voksne, men også mange børn har glæde af en kugledyne, men vi anbefaler ikke kugledyner/tyngdedyner til børn under tre år, da de kan have svært ved at fjerne dynen ved egen

 

Få din søvn forbedret.

I en kundeundersøgelse med 450 deltagere angav 90 procent, at de oplevede bedre søvn, når de anvendte CURA kugledyne. 92 procent oplevede øget afslapning, og så mange som 96 procent anbefaler en CURA-dyne til deres venner.

Ud over bedre afslapning og søvnkvalitet blev kugledynen komfort også afspejlet i undersøgelsesresultaterne, da 86 procent af brugerne sagde, at kugledynen fra CURA var mere behagelig end deres tidligere dyne. Så jo en kugledyne virke på mere end ADHD, den vil forbedre din søvn i langt de fleste tilfælde.

Hvordan anvender jeg min kugledyne bedst?

Kugledynen kan anvendes som en almindelig dyne i soveværelset. Den kan også anvendes som et ekstra tæppe eller til et afslappende pres over bestemte kropsdele som skuldre eller knæ. Dynen kan også vikles rundt om din krop i sofaen inden sengetid, hvilket hjælper dig med at slappe af og restituere.

 

 • Fyld              Glasperler og økologisk bomuldspolstring
 • Yderstof        100% Økologisk bomuld
 • Vask              Maskinvask 60 grader

Specifikationer af Tyngdedyne Cura Pearl Classic Long 150x230 cm.

Specifikationer til Tyngdedyner
Garanti 2 år
Levering 5-10 hverdage

Hvorfor vælge tyngdedyner hos os?

Fokus på kvalitet

Vi har valgt kun at fokusere på kvalitets dyner og puder for at sikre du får højt støtte og komfort.
Kvalitet

Allergivenlig

Hos sengeriget sørger vi altid for at vores produkter er allergivenlige og ikke sundhedsskadelige.
100%

Det vil passe godt til din nye tyngdedyne:

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengeramme, sengetøj, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Du kunne også være interesseret i...

Sengeriget tilbyder dig...

Shopping Cart

Vægt Guide - Tyngdedyner

Hvis du er i tvivl om hvilken dyne du skal vælge når det kommer til vægten af dynen, kan du se oversigten nedenfor.

Børn

 • Dynevægt 3 kg

  Børn: 2 - 5 år
  Vægt: 20 - 40 kg

 • Dynevægt 5 kg

  Børn: 3 - 6 år
  Vægt: 40 - 50 kg

 • Dynevægt 7 kg

  Børn: 6 - 14 år
  Vægt: 50 - 65 kg

 • Dynevægt 9 kg

  Vægt: 65 - 80 kg

 • Dynevægt 11 kg

  Vægt: 80 - 90 kg

 • Dynevægt 13 kg

  Vægt: 90 - 100 kg

 • Dynevægt 15 kg

  Vægt: > 100 kg

Er du stadig i tvivl, er du mere end velkommen til at kontakte os, så står vi klar til at rådgive dig :)