Vivaldi Classic Boxmadras 140x200 cm

9.987kr. 4.998kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
Ryd

Vivaldi Classic Boxmadras 140x200 cm

Boxmadras

Vores senge er et af de vigtigste møbler i hjemmet. De udgør fundamentet for, at vi kan få en god nattesøvn. Hvilken model du skal vælge, afhænger af individuelle ønsker og behov. Når du sammenligner forskellige senge, får du det bedste grundlag for at vælge dén model, der kommer til at give dig fysisk ro og mental afslapning i fremtiden. En investering i en ny seng, er en investering i dit helbred. Vivaldi Classic boxmadras, er en box madras i rigtig god kvalitet, delt ind i fem komfortzoner, og på toppen en lækker topmadras. Vivaldi Classic, din vej til en god nattesøvn.

Vivaldi Classic Boxmadras

Vivaldi Classic er er en dobbeltfjedret boxmadras opbygget med posefjedre og Bonell fjedre – posefjedre er uafhængige af hinanden og pakket ind i hver deres pose, så den giver den bedst mulige individuelle støtte, ydermere er Box madrassen bygget op i fem komfortzoner, så du får den maksimale støtte til din krop.

 

Topmadrasser udgør det øverste lag i sengen og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om sundhed, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid.

Topmadrassen på Vivaldi Classic serien består af en 40 mm. høj latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en rigtig god åndbarhed.

I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede. Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte år efter år.

 

Du kan også vælge en Vivaldi Classic Memory foam topmadras, bestående af en 40 mm. celcius kerne, som har nogle fantastiske egenskaber såsom trykaflastende, former sig efter kroppen og holder rigtigt godt på varmen. Denne topmadras vil give din krop en fantastisk støtte hele natten. Betrækket er med stretch, er aftageligt, og kan vaskes ved 60 grader.

Specifikationer af Vivaldi Classic Boxmadras 140x200 cm

Specifikationer til Boxmadrasser
Højde 48 cm, med 19 cm ben
Beslag til ben Medfølger
Antiskrid Ikke på dette produkt
Fjedre Pocket
Garanti 15 år på fjedre og rammebrud
Komfortzoner 5
Polstring 25 mm. Polyetherskum
Ramme Træ
Leveringstid 10-20 hverdage
Type Boxmadra 140x200 cm

Når du mangler en komplet seng, vælg en boksmadras...

Solid start

Med en boksmadras får du en solid start med en lækker nats søvn.
Start

Dejlig komfort

En dejlig komfort og støtte med pocketfjedre samt komfortzoner sørger for du er udhvilet.
Komfort

Lækkert design

Du får en lækker boksmadras, der pynter i soveværelset og ikke blot er en seng.
Design

Det vil passe godt til din nye seng

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.