Vivaldi Classic Gavl MS 140x108x8 cm

Tilbud
Vivaldi Classic Gavl MS 140x108x8 cm
Vivaldi Classic Gavl MS 140x108x8 cm
Vivaldi Classic Elevationsseng 120x200 cm

Sengegavl

Vores Vivaldi Classic gavle passer til alle vores Vivaldi Classic senge og er designet til at stå på gulvet, ellers kan den  monteres på din væg, da der er ophængs liste bag på gavlen. Vivaldi Classic gavle fås i to farver, Classic grå og Classic sort. Så er du til enkelt og stilren design så er Vivaldi Classic gavl et perfekt match til til nye Vivaldi Classic seng.
Ryd
Delbetaling
269 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.999 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 269 kr. Samlede kreditomkostninger 228 kr. Samlet tilbagebetaling 3.227 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 14,64%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Vivaldi Classic Gavl MS 140x108x8 cm

Vivaldi Sengegavl – fuldender din nye seng.

 

Fuldend din nye Vivaldi seng med en smuk sengegavl. Vælg den helt rigtige sengavl der passer lige til dig og din nye seng. Sengegavlene findes i forskellige farver og flotte designs. Sæt et personligt præg på dit soveværelse. en sengegavl kan være netop det der skaber den rette fornyelse i dit soveværelse.

 Vi har et kæmpe udvalg af sengegavle i rigtig mange størrelser, som kan bruges til alle slags senge. Derudover finder du i vores sortiment flere forskellige farver. Så nu har d umulighed for at få en sengegavl, der matcher din nuværende seng.

I udgangspunktet er vores sengegavle enten væghængte eller til at stille på gulve. Sengegavlen står i spænd mellem seng og væg. Altså monteres denne type sengegavl ikke med værktøj, skruer og beslag, da den blot placeres direkte på gulvet.

En sengegavl har flere egenskaber end blot pynt. Den gør det både mere behageligt at sidde op i sengen, du undgår slid på væggen. Du undgår også at støde på en kold væg i løbet af natten. De fleste af vores sengegavle er polstret med det samme lækre møbelstof som også sengen er lavet i. Du kan også købe gavlen i massiv eg, som kan leveres i forskellige olieret farver. Nu kan den komme til at passe til de ben du vælger til din nye seng. Husk du altid er velkommen til at ringe eller skrive til os. Er du i tvivl så gi os et kald.

Du kan altid tilkøbe en gavl på et senere tidspunkt end ved køb af din nye seng. Du skal blot være opmærksom på at stoffet på sengen falmer lidt med tiden. Så hvis du venter for længe kan der være farve forskel. Husk en lækker sengegavl, virkeligt kan få din nye seng til at se helt fantastisk ud.

Specifikationer af Vivaldi Classic Gavl MS 140x108x8 cm

Specifikationer til Sengegavle
Højde 108 cm
Bredde 140 cm
Dybde 8 cm
Type Sengegavl

Sengerigets udvalgte

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengeramme, sengetøj, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart