Vivaldi Classic kontinental 140x200 cm

10.035kr. 5.199kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
  • Dansk Produceret
  • Deluxe Serie 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Classic Serie 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Linak motor – 5 års garanti (Elevationssenge)
  • 5 zonet madras
  • Gratis levering
Ryd

Vivaldi Classic kontinental 140x200 cm

I Vivaldi Classic kontinentalseng finder du en perfekt springmadras, springmadrassen støtter din krop på den bedste måde, da madrassen polstret med 25 mm polyetherskum og forsynet med mange pocketfjedre pr. m2. En god nats søvn er den vigtigste passive beskæftigelse, du kan gøre for din egen sundhed. Nattesøvn kan nemlig reducere stressniveau, forbedre din koncentrationsevne, holde dit immunforsvar stærkt og meget andet, derfor er det vigtigt at have den helt rigtige springmadras til din Kontinentalseng seng. Vivaldi Classic springmadras er bygget op med pocketfjedre, som er inddelt i 5 komfortzoner, for at sikre dig, den bedst mulige individuelle komfort, og alle vores madrasser er vendbare. Rundt om fjedrene er der polstret med  skum god kvalitet, som gør at din kontinentalseng ikke kun er lækker at sove i, du har et flot møbel som giver dig forkælelse når du opholder dig i den. Vivaldi Classic springmadras efterlader dig udhvilet og klar til en ny dag.

Med en Vivaldi Classic kontinentalseng fra Sengeriget dk får du en optimal seng med de bedste egenskaber fra boksmadras og springmadras i én og samme seng, som har hele tre lag komfort, når man tæller topmadrassen med. I bunden har vi en boxmadras, oven på den, er der placeret en springmadras med pocketfjedre og på toppen for at få den perfekte komfort, har vi placeret en 40 mm., latex topmadras. Topmadrasser udgør det øverste lag i din kontinentalseng. Den har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt.

Topmadrassen på Vivaldi Classic serien består af en 40 mm., latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed. Alt vores betræk på topmadrasser kan vaskes på 60 grader.

Du kan også vælge en Vivaldi Classic Memory foam topmadras, bestående af en 40 mm. celcius kerne, som har nogle fantastiske egenskaber såsom trykaflastende, former sig efter kroppen og holder rigtigt godt på varmen. Denne topmadras vil give din krop en fantastisk støtte hele natten. Betrækket er med stretch, er aftageligt, og kan vaskes ved 60 grader.

Specifikationer af Vivaldi Classic kontinental 140x200 cm

Specifikationer til Kontinentalsenge
Antiskrid Ikke på dette Produkt
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 10-20 hverdage
Højde 64 cm, med 19 cm ben
Fjedre Pocket
Komfortzoner 5
Polstring 25 mm. Polyetherskum
Ramme Træ
Garanti 15 år på fjedre og rammebrud
Type Kontinental 140x200 cm

En kontinentalseng passer til dig der...

Elsker ekstra madraslag

Med tre lag får du en højere seng der har en lang holdbarhed og lækker komfort.
Ekstra

Vil have lækkert design

En kontinentalseng fremstår altid som et flot og enkelt møbel.
Lækker

Vægter komfort

Du får optimal støtte i hele kroppen med pocketfjedre og komfortzoner hver nat.
Komfort

Det vil passe godt til din nye kontinentalseng

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.