Vivaldi Deluxe Boxmadras 80x200 cm

10.345kr. 4.998kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
Ryd

Vivaldi Deluxe Boxmadras 80x200 cm

Vivaldi Deluxe – Luksus til markedets bedste pris

Vores senge er et af de vigtigste møbler i hjemmet. De udgør fundamentet for, at vi kan få en god nattesøvn. Hvilken model du skal vælge, afhænger af individuelle ønsker og behov. Vores senge produceres i norden, hvilket måske giver dig en idé om den generelt høje kvalitet. Dette gælder også i høj grad for vores boxmadrasser, der er nogle af de bedste på markedet. Det er god kvalitet, godt håndværk og lækkert, nordisk design. Når du vælger en Vivaldi Deluxe boxmadras får du simplicitet og lækker, nordisk minimalisme. Den bedste boxmadras er lavet af få materialer, men disse materialer er i topkvalitet.

Vivaldi Deluxe boxmadras – Hvis en lækker Box er drømmen

Vivaldi DeLuxe er er en dobbeltfjedret boxmadras opbygget med pocket-fjedrekerne i 5 komfort zoner både øverst og nederst i madrassen. Posefjedre er uafhængige af hinanden, da de er pakket ind i hver deres pose, på den måde giver de den bedst mulige individuelle støtte. De fem komfortzoner giver din krop den bedste støtte, hvor du har behov for det.

Vivaldi Deluxe topmadras

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt. Topmadrassen på Vivaldi Deluxe serien består af en 60 mm. høj latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed. I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen. Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år.

Du kan også vælge en Vivaldi Deluxe Memory foam topmadras, bestående af en 60 mm. celcius kerne, som har nogle fantastiske egenskaber såsom trykaflastende, former sig efter kroppen og holder rigtigt godt på varmen. Denne topmadras vil give din krop en fantastisk støtte hele natten. Betrækket er med stretch, er aftageligt, og kan vaskes ved 60 grader.

Specifikationer af Vivaldi Deluxe Boxmadras 80x200 cm

Specifikationer til Boxmadrasser
Højde 66 cm, med 19 cm ben
Beslag til ben Medfølger
Antiskrid Med antiskrid
Fjedre Pocket
Garanti 25 år på ramme og fjedrebrud
Komfortzoner 5
Polstring Skumlamineret møbelstof
Ramme Træ
Leveringstid 10-20 hverdage
Type 80x200 cm box

Når du mangler en komplet seng, vælg en boksmadras...

Solid start

Med en boksmadras får du en solid start med en lækker nats søvn.
Start

Dejlig komfort

En dejlig komfort og støtte med pocketfjedre samt komfortzoner sørger for du er udhvilet.
Komfort

Lækkert design

Du får en lækker boksmadras, der pynter i soveværelset og ikke blot er en seng.
Design

Det vil passe godt til din nye seng

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.