Grundet COVID-19, kan der være ekstra leveringstid på vores produkter – Kontakt os for at forhøre dig nærmere.

Vivaldi Deluxe Boxelevation 90x200 cm

19.879kr. 9.998kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
Ryd

Vivaldi Deluxe Boxelevation 90x200 cm

Vivaldi Deluxe Boxelevation

Hos Sengeriget.dk er vores senge håndplukkede i ud fra det bedste kvalitet og design. Nordisk håndværk og design når det er allerbedst. Vi sikrer at sengen, er af god kvalitet, det gælder både sengerammen, madrassen, elevationskonstruktionen og ikke mindst motoren, der er af dansk kvalitet fra Linak. En god elevationsseng skal både være perfekt at sidde i, og den skal være perfekt at ligge i. Vivaldi Deluxe – sikrer dig en drøm af en nat.

Boxelevation

Slip for løse madrasser, her er din luksus seng opbygget med en fastmonteret madras, så her fremstår din seng altid pæn og ordentlig. Med din boxelevation medfølger holder til fjernbetjening og kan samtidig bruges til din telefon eller tablet. Vivaldi Deluxe boxelevation kan betjenes med den trådløse fjernbetjening eller via app. Boxelevationen er bygget op af pocket fjedre i det nederste lag og zone pocket fjedre i det øverste lag, og er polstret med COOLTEX som er kølene, ventilerende og har antibakterielle egenskaber.

 

Vivaldi Deluxe topmadras –

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt.

Topmadrassen på Vivaldi Deluxe serien består af en 60 mm. høj latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed.

I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen. Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år.

 

Du kan også vælge en Vivaldi Deluxe Memory foam topmadras, bestående af en 60 mm. celcius kerne, som har nogle fantastiske egenskaber såsom trykaflastende, former sig efter kroppen og holder rigtigt godt på varmen. Denne topmadras vil give din krop en fantastisk støtte hele natten. Betrækket er med stretch, er aftageligt, og kan vaskes ved 60 grader.

 

Specifikationer af Vivaldi Deluxe Boxelevation 90x200 cm

Specifikationer til Elevationssenge
Antiskrid Med antiskred
Beslag til ben Medfølger
Hævefunktion Hoved og fodende
Madrasstoppere Da det er et sammenhængende produkt er det ikke nødvendigt
Fjernbetjening Trådløs
Højde 74 cm med 19 cm ben
Komfortzoner 5
Fjedre Pocket
Polstring Skumlamineret møbelstof
Ramme Træ
Garanti 25 år på fjedre og rammebrud
Garanti på Motor 5 år
Leveringstid 10-20 hverdage
Type Boxelevation 90x200 cm

Sengerigets udvalgte...

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Vær opdateret.

VIGTIG INFORMATION

COVID-19 Udfordringer

Vi er som mange andre desværre ramt af forsinkelser grundet Covid 19, Vores leverandører har store udfordringer med at få råvarer. Derfor kan der forekomme noget længere leveringstid end hvad vi ellers sigter efter. Kontakt os, og forhør om leveringstiden på det du ønsker at købe.

 

Tak for jeres forståelse.
Fra alle os hos Sengeriget.dk