Vivaldi Deluxe CF Gavl 180x120x12 cm

5.499kr. 3.499kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
Vores Vivaldi Deluxe gavle passer til alle vores Vivaldi Deluxe senge og er designet til at stå på gulvet, og kan ikke monteres på direkte på en seng, så du stille den bare bag sengen og op af væggen, så er den på plads og fuldender din nye Vivaldi Deluxe seng. Vivaldi Deluxe gavle får i tre farver, Deluxe Antracit, Deluxe lys grå og Deluxe sort.
Ryd

Vivaldi Deluxe CF Gavl 180x120x12 cm

Vivaldi Deluxe Sengegavl – fuldender dit soveværelse

 

Fuldend din nye Vivaldi seng med en smuk sengegavl. Vælg den helt rigtige sengavl der passer lige til dig og din nye seng. Sengegavlene findes i forskellige farver og flotte designs. Sæt et personligt præg på dit soveværelse, en sengegavl kan være netop det der skaber den rette fornyelse i dit soveværelse. Vores sengegavle er dansk produceret, og fås i forskellige flotte designs. Om du er til de bløde bølger, knapper, eller lidt mere enkelt design, så finder du den rette sengegavl her hos Sengeriget.dk

Specifikationer af Vivaldi Deluxe CF Gavl 180x120x12 cm

Specifikationer til Sengegavle
Højde 120 cm
Bredde 180 cm
Dybde 12 cm
Type Sengegavl

Hvorfor tilvælge en sengegavl?

Ingen kold væg

Når du ligger i sengen, natlampen tændt om du læser en god bog eller spiller på mobilen, er det slut med en kold væg.
Komfort

Helhed i designet

Med en sengegavl, har du ikke længere kun en seng, men et lækkert møbel i soveværelset som er fuldendt.
Helhed

Sengerigets udvalgte

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengeramme, sengetøj, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.