Vivaldi Deluxe Isabella Elevationsseng Smart Pocket 140x200 cm

Vivaldi Deluxe Isabella Elevationsseng Smart Pocket 120x200 cm
Vivaldi Deluxe Isabella Elevationsseng Smart Pocket 120x200 cm
Vivaldi Deluxe Isabella Elevationsseng Smart Pocket 120x200 cm
Vivaldi Deluxe Elevationsseng 160x200 cm
Vivaldi Deluxe Plan Gavl 90x108x8 cm

20.133kr. 13.499kr.

  • Dansk Produceret
  • Deluxe Serie 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Classic Serie 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Linak motor – 5 års garanti
  • 5 zonet madras
  • Gratis levering
Ryd
Delbetaling
434 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 13.499 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 434 kr. Samlede kreditomkostninger 2.124 kr. Samlet tilbagebetaling 15.623 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,19%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Vivaldi Deluxe Isabella Elevationsseng Smart Pocket 140x200 cm

Vivaldi Deluxe elevationsseng – Luksus til en fantastisk pris

Et af de mest populære valg inden for kvalitetssenge er en Vivaldi Deluxe elevationsseng. For når det handler om liggekomfort og forbedret søvnkvalitet, er det vigtigt, at man ligger godt, da man bruger omtrent 1/3 af livet i ens seng. Når du investerer i en god elevationsseng, så er det samtidig en sikker investering i dit generelle helbred. En elevationsseng af god kvalitet er fleksibel, da der er mange forskellige muligheder for god komfort og finde den madras der støtter din krop bedst muligt. Ofte bruger vi jo vores seng som det fortrukne møbel når vi læser, ser film eller surfer på nettet. Giv dig selv den optimale seng til forbedret søvn og dermed livskvalitet.

Elevationsseng

Hos Sengeriget.dk er vores senge håndplukkede i ud fra det bedste kvalitet og design. Dansk håndværk og design når det er allerbedst. Vi sikrer at sengen, er af god kvalitet, det gælder både sengerammen, madrassen, elevationskonstruktionen og ikke mindst motoren. Den er af dansk kvalitet fra Linak. En god elevationsseng skal både være perfekt at sidde i, og den skal være perfekt at ligge i.

Vivaldi Deluxe springmadras Smart pocket- Komfort og kvalitet i top

Madrassen støtter din krop på den bedste måde, da madrassen er velpolstret med et komfortabelt og åndbart materiale og forsynet med mange pocketfjedre pr. m2.

En god nats søvn er den vigtigste passive beskæftigelse, du kan gøre for din egen sundhed. Nattesøvn kan nemlig reducere stress niveau, forbedre din koncentrationsevne, holde dit immunforsvar stærkt og meget andet. Det vigtigt at have den helt rigtige springmadras til din elevationsseng. Vivaldi Deluxe springmadras Smart Pocket er bygget op med  en posefjeder hvor der inden i fjedren er placeret endnu en fjedre, så den første indtryk er at man synker lidt mere ned i madrassen før madrassen “tager fat” Pocket on Pocket-teknologi er helt nye og opgraderede affjedringssystemer. Pocket on Pocket skaber en helt ny verden af liggekomfort. Pocket i affjedringen giver en stabil komfort uden forstyrrende sidebevægelse i madrassen, som er inddelt i 5 komfortzoner. De fem komfortzoner er for at sikre dig, den bedst mulige individuelle komfort. Alle vores madrasser er vendbare, det er en god ide at vende din madras fire gange i løbet af året. Rundt om fjedrene er der polstret med skum af super kvalitet, som gør at din elevationsseng ikke kun er lækker at sove i, og samtidig super fleksibel.

Vivaldi Deluxe topmadras

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt. Topmadrassen på Vivaldi Deluxe serien består af en 60 mm. høj latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed. I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen. Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år.

Du kan også vælge en Vivaldi Deluxe Memory foam topmadras, bestående af en 60 mm. celcius kerne, som har nogle fantastiske egenskaber såsom trykaflastende, former sig efter kroppen og holder rigtigt godt på varmen. Denne topmadras vil give din krop en fantastisk støtte hele natten. Betrækket er med stretch, er aftageligt, og kan vaskes ved 60 grader.

Specifikationer af Vivaldi Deluxe Isabella Elevationsseng Smart Pocket 140x200 cm

Specifikationer til Elevationssenge
Antiskrid Med antiskred
Beslag til ben Medfølger
Hævefunktion Hoved og fodende
Madrasstoppere Fodstopper og sidestopper medfølger
Fjernbetjening Trådløs
Højde 66 cm, med 19 cm ben
Komfortzoner 5
Fjedre Smart Pocket
Polstring Skumlamineret møbelstof
Ramme Træ
Garanti 25 år på fjedre og rammebrud
Garanti på Motor 5 år
Leveringstid 20-30 hverdage
Type Elevationseng

En elevationsseng giver dig blandt andet...

Ekstra komfort

En fleksibel seng der giver mulighed for at indstille sengen til dit behov.
Komfort

Et lækkert design

Elevationssenge i dag er lækre i designet og er ikke blot en seng, men lækkert møbel.
Lækker

Den rette støtte

med indstillingsmuligheder, og komfortzoner der støtter din krop.
Støtte

Det vil passe godt til din nye seng

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Du kunne også være interesseret i...

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart