Vivaldi Deluxe Josephine Kontinental Smart Pocket 140x200 cm

26.699kr. 9.999kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
Ryd

Vivaldi Deluxe Josephine Kontinental Smart Pocket 140x200 cm

Kontinental

Til dig der vil have den bedste komfort hele natten, og give din krop optimal støtte, vil vi anbefale en Vivaldi Deluxe kontinentalseng. bedste egenskaber fra boksmadras og springmadras i én og samme seng,  I en Vivaldi Deluxe kontinental seng får du fjederkerne af 5-zonet Smart pocketfjedre, hvor du kan vælge mellem tre forskellige hårdheder. En boxmadras med skumkerne og øverst en lækker topmadras som gør at du tilsammen får en super komfort i din nye seng. Den bedste kontinentalseng er dén, der komplimenterer dine komfortbehov, dine indretningsønsker samt dine krav til størrelse. Vælg mellem de mange muligheder og byg den seng der passer bedst til netop dig.  

Vivaldi Deluxe Kontinental

Med en Vivaldi Deluxe kontinentalseng fra Sengeriget dk får du en optimal seng. I bunden er der en boksmadras, ovenpå den ligger der en springmadras. hvorfor du får en uovertruffen seng, som har hele tre lag af komfort, når man tæller topmadrassen med. I bunden på denne kontinentalseng har vi en boxmadras med en skumkerne, oven på den, er der placeret en springmadras med pocketfjedre og på toppen for at få den perfekte komfort, har vi placeret en 60 mm. topmadras.

Vivaldi Deluxe springmadras Smart Pocket er bygget op med  en posefjeder hvor der inden i fjedren er placeret endnu en fjedre, så den første indtryk er at man synker lidt mere ned i madrassen før madrassen “tager fat” Pocket on Pocket-teknologi er helt nye og opgraderede affjedringssystemer. Pocket on Pocket skaber en helt ny verden af liggekomfort. Pocket i affjedringen giver en stabil komfort uden forstyrrende sidebevægelse pocketfjedre, som er inddelt i 5 komfortzoner, for at sikre dig, den bedst mulige individuelle komfort, og alle vores madrasser er vendbare. Rundt om fjedrene er der polstret med skum af super kvalitet, som gør at din elevationsseng ikke kun er lækker at sove i, og samtidig super fleksibel.

Vivaldi Deluxe topmadras Latex

Topmadrasser udgør det øverste lag i din kontinentalseng. Den har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt.

Topmadrassen på Vivaldi Deluxe serien består af en 60 mm., høj latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed. .Opnå den bedst mulige søvn, med en lækker topmadras polstret med stretch betræk, vaskbar ved 60 grader.

Vivaldi Deluxe Memory topmadras

Du kan også vælge en Vivaldi Deluxe Memory foam topmadras, bestående af en 60 mm. celcius kerne, som har nogle fantastiske egenskaber såsom trykaflastende, former sig efter kroppen og holder rigtigt godt på varmen. Denne topmadras vil give din krop en fantastisk støtte hele natten. Betrækket er med stretch, er aftageligt, og kan vaskes ved 60 grader.

 

 

 

Specifikationer af Vivaldi Deluxe Josephine Kontinental Smart Pocket 140x200 cm

Specifikationer til Kontinentalsenge
Antiskrid Med Antiskred
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 10-20 hverdage
Højde 69 med 19 cm ben
Fjedre Pocket
Komfortzoner 5
Polstring Skumlamineret møbelstof
Ramme Træ
Garanti 25 år på ramme og fjedrebrud
Type Kontinental 140x200 cm

Sengerigets udvalgte...

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.