Vivaldi Deluxe Kontinental Fullcover 160x200 cm

25.698kr. 11.999kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
  • Dansk Produceret
  • Deluxe Serie 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Classic Serie 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Linak motor – 5 års garanti (Elevationssenge)
  • 5 zonet madras
  • Gratis levering
Ryd

Vivaldi Deluxe Kontinental Fullcover 160x200 cm

Kontinental Fullcover

Til dig der vil have den bedste komfort hele natten, og give din krop optimal støtte, vil vi anbefale en Vivaldi Deluxe kontinentalseng. bedste egenskaber fra boksmadras og springmadras i én og samme seng,  I en Vivaldi Deluxe kontinental seng får du fjederkerne af 5-zonet pocketfjedre, hvor du kan vælge mellem tre forskellige hårdheder. med en kontinentalseng kan du også få en god højde på din seng, hvis du godt kan lide at have en lidt højere seng. Vivaldi Deluxe kontinental Fullcover er pakket flot ind i cover som dækker hele sengen, så den fremstå som et flot og enkelt møbel.  

Vivaldi Deluxe Kontinental Fullcover

Med en Vivaldi Deluxe kontinentalseng fra Sengeriget dk får du en optimal seng med en boxmadras i bunden, ovenpå den ligger der en springmadras, hvorfor du får en uovertruffen seng, som har hele tre lag af komfort, når man tæller topmadrassen med. I bunden har vi en boxmadras, oven på den, er der placeret en springmadras med pocketfjedre og på toppen for at få den perfekte komfort, har vi placeret en 60 mm., latex topmadras.

Vivaldi Deluxe kontinental Fullcocer er pakket flot ind i cover som dækker hele sengen, så den fremstå som et flot og enkelt møbel.

Vivaldi Deluxe springmadras er bygget op med pocketfjedre, som er inddelt i 5 komfortzoner, for at sikre dig, den bedst mulige individuelle komfort, og alle vores madrasser er vendbare. Rundt om fjedrene er der polstret med  skum af super kvalitet, som gør at din kontinentalseng ikke kun er lækker at sove i, du har et flot møbel som giver dig forkælelse når du opholder dig i den.

 

Vivaldi Deluxe topmadras Latex

Topmadrasser udgør det øverste lag i din kontinentalseng. Den har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt.

Topmadrassen på Vivaldi Deluxe serien består af en 60 mm., høj latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed. . Opnå den bedst mulige søvn, med en lækker topmadras polstret med stretch betræk, vaskbar ved 60 grader.

Vivaldi Deluxe Memory topmadras

Du kan også vælge en Vivaldi Deluxe Memory foam topmadras, bestående af en 60 mm. celcius kerne, som har nogle fantastiske egenskaber såsom trykaflastende, former sig efter kroppen og holder rigtigt godt på varmen. Denne topmadras vil give din krop en fantastisk støtte hele natten. Betrækket er med stretch, er aftageligt, og kan vaskes ved 60 grader.

 

 

Specifikationer af Vivaldi Deluxe Kontinental Fullcover 160x200 cm

Specifikationer til Kontinentalsenge
Antiskrid Med antiskred
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 10-20 hverdage
Højde 69 med 19 cm ben
Fjedre Pocket
Komfortzoner 5
Polstring Skumlamineret møbelstof
Ramme Træ
Garanti 25 år på ramme og fjedrebrud
Type Kontinental seng fullcover 160x200 cm

En kontinentalseng passer til dig der...

Elsker ekstra madraslag

Med tre lag får du en højere seng der har en lang holdbarhed og lækker komfort.
Ekstra

Vil have lækkert design

En kontinentalseng fremstår altid som et flot og enkelt møbel.
Lækker

Vægter komfort

Du får optimal støtte i hele kroppen med pocketfjedre og komfortzoner hver nat.
Komfort

Det vil passe godt til din nye kontinentalseng

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.