Vivaldi Deluxe Kontinental Fullcover 180x200 cm Kampagne

Tilbud
Kontinental fullcover
Kontinental fullcover
Vivaldi Deluxe Kontinental Fullcover 180x200 cm Kampagne
  • Dansk Produceret
  • Deluxe Serie 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Classic Serie 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Linak motor – 5 års garanti (Elevationssenge)
  • 5 zonet madras
  • Gratis levering
Ryd
Delbetaling
327 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 9.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 327 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 11.763 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,43%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Vivaldi Deluxe Kontinental Fullcover 180x200 cm Kampagne

Kontinental Fullcover

Til dig der vil have den bedste komfort hele natten, og give din krop optimal støtte, vil vi anbefale en Vivaldi Deluxe kontinentalseng. bedste egenskaber fra boksmadras og springmadras i én og samme seng,  I en Vivaldi Deluxe kontinental seng får du fjederkerne af 5-zonet pocketfjedre, hvor du kan vælge mellem tre forskellige hårdheder. med en kontinentalseng kan du også få en god højde på din seng, hvis du godt kan lide at have en lidt højere seng. Vivaldi Deluxe kontinental Fullcover er pakket flot ind i cover som dækker hele sengen, så den fremstå som et flot og enkelt møbel.
Kontinental fullcover

kontinentalseng

Med en Vivaldi Classic kontinentalseng fra Sengeriget dk får du en optimal seng med de bedste egenskaber fra boksmadras og springmadras i én og samme seng. En kontinentalseng har hele tre lag komfort, når man tæller topmadrassen med. I bunden har vi en boxmadras, oven på den, er der placeret en springmadras med pocketfjedre. På toppen for at få den perfekte komfort, har vi placeret en 40 mm. topmadras. Topmadrasser udgør det øverste lag i din kontinentalseng. Den har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid. Derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt.

Topmadrassen.

Topmadrassen på Vivaldi Classic serien består af en 40 mm., latex indlæg, som har mange fordele. Blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed. Alt vores betræk på topmadrasser kan vaskes på 60 grader.

Du kan også vælge en Vivaldi Classic Memory foam topmadras. Den består af en 40 mm. celcius kerne, som har nogle fantastiske egenskaber såsom trykaflastende, former sig efter kroppen og holder rigtigt godt på varmen. Denne topmadras vil give din krop en fantastisk støtte hele natten. Betrækket som er med stretch, er aftageligt, og kan vaskes ved 60 grader.

Kontinentalsenge i vores Classic serie fås i bade 140×200 cm og i 180×200 cm. Vores kontinentalseng i Classic serien er vores billigste kontinentalseng, men den er stadig i en super god kvalitet, og stadig dansk produceret.

Hvad er en kontinental seng? En kontinentalseng er blevet et meget populært sengevalg, hvis man ikke lige ønsker en elevationsseng. Selve kontinentalsengen er bygget op med en boksmadras (base) som fundament, som enten er lavet af komfortskum eller med fjedre. Derefter kommer en endnu vigtigere del, nemlig den vendbare madras, hvor alle zonerne mm. ligger i, og derpå kommer der en topmadras som rosinen i pølseenden, for at give så god komfort som muligt.

 

 

Specifikationer af Vivaldi Deluxe Kontinental Fullcover 180x200 cm Kampagne

Specifikationer til Kontinentalsenge
Antiskrid Med Antiskred
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 10-20 hverdage
Højde 69 med 19 cm ben
Fjedre Pocket
Komfortzoner 5
Polstring Skumlamineret møbelstof
Ramme Træ
Garanti 25 år på ramme og fjedrebrud
Type Kontinental seng fullcover

En kontinentalseng passer til dig der...

Elsker ekstra madraslag

Med tre lag får du en højere seng der har en lang holdbarhed og lækker komfort.
Ekstra

Vil have lækkert design

En kontinentalseng fremstår altid som et flot og enkelt møbel.
Lækker

Vægter komfort

Du får optimal støtte i hele kroppen med pocketfjedre og komfortzoner hver nat.
Komfort

Det vil passe godt til din nye kontinentalseng

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Du kunne også være interesseret i...

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart