Vivaldi Deluxe Plan Gavl 120x108x8 cm

3.599kr. 1.999kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.

Vivaldi Deluxe gavle

Vores Vivaldi Deluxe gavle passer til alle vores Vivaldi Deluxe senge og er designet til at stå på gulvet, ellers kan den monteres  på din væg, da der er ophængs liste bag på gavlen. Vivaldi Deluxe gavle fås i tre farver, Sort, lys grå eller antracit. Så er du til enkelt og stilren design så er Vivaldi Deluxe gavl et perfekt match til til nye Vivaldi Deluxe seng.
Ryd

Vivaldi Deluxe Plan Gavl 120x108x8 cm

Vivaldi Sengegavl – fuldender din nye seng.

 

Fuldend din nye Vivaldi seng med en smuk sengegavl. Vælg den helt rigtige sengavl der passer lige til dig og din nye seng. Sengegavlene findes i forskellige farver og flotte designs. Sæt et personligt præg på dit soveværelse, en sengegavl kan være netop det der skaber den rette fornyelse i dit soveværelse.

Specifikationer af Vivaldi Deluxe Plan Gavl 120x108x8 cm

Specifikationer til Sengegavle
Højde 108 cm
Bredde 120 cm
Dybde 8 cm
Type Sengegavl

Hvorfor tilvælge en sengegavl?

Ingen kold væg

Når du ligger i sengen, natlampen tændt om du læser en god bog eller spiller på mobilen, er det slut med en kold væg.
Komfort

Helhed i designet

Med en sengegavl, har du ikke længere kun en seng, men et lækkert møbel i soveværelset som er fuldendt.
Helhed

Sengerigets udvalgte

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengeramme, sengetøj, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.