Vivaldi Deluxe Split Topmadras Latex 180x210 cm

3.899kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.

Vivaldi Deluxe Split Topmadras Latex 180x210 cm

Topmadrassen på Vivaldi Deluxe serien består af en 60 mm., høj latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed.  Opnå den bedst mulige søvn, med en lækker topmadras polstret med stretch betræk, vaskbar ved 60 grader. Betrækket på din Vivaldi Deluxe topmadras har  indvævet en temperaturregulerende bambusfibre, så den vil føles behageligt hele året rundt.

Vivaldi Deluxe topmadras- Split top til din elevationsseng.

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt.

Specifikationer af Vivaldi Deluxe Split Topmadras Latex 180x210 cm

Specifikationer til Topmadrasser
Leveringstid 10-20 hverdage
Højde 7 cm
Kerne Latex
Kernehøjde 6 cm
Garanti 2 år
Type Topmadras

Sengerigets udvalgte...

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.