Grundet COVID-19, kan der være ekstra leveringstid på vores produkter – Kontakt os for at forhøre dig nærmere.

Tilbud

Vivaldi Deluxe Split Topmadras Memory foam 160×200 cm

3.899kr.

Topmadrassen på Vivaldi Deluxe Memory foam serien består af en 60 mm., høj celcius indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed.  Opnå den bedst mulige søvn, med en lækker topmadras polstret med stretch betræk, vaskbar ved 60 grader. Betrækket på din Vivaldi Deluxe topmadras har indvævet en temperaturregulerende bambusfibre, så den vil føles behageligt hele året rundt.

Vivaldi Deluxe topmadras- Split top til din elevationsseng.

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt.

Specifikationer til Topmadrasser
Leveringstid 10-20 hverdage
Højde 7 cm
Kerne Celcius
Kernehøjde 6 cm
Garanti 2 år
Type Topmadras

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vær opdateret.

VIGTIG INFORMATION

COVID-19 Udfordringer

Vi er som mange andre desværre ramt af forsinkelser grundet Covid 19, Vores leverandører har store udfordringer med at få råvarer. Derfor kan der forekomme noget længere leveringstid end hvad vi ellers sigter efter. Kontakt os, og forhør om leveringstiden på det du ønsker at købe.

 

Tak for jeres forståelse.
Fra alle os hos Sengeriget.dk