Vivaldi Deluxe Springmadras 120x200 cm

7.149kr. 4.999kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
Ryd

Vivaldi Deluxe Springmadras 120x200 cm

Vivaldi Deluxe springmadras – Du fortjener den bedste søvn Når det handler om liggekomfort og forbedret søvnkvalitet, er det vigtigt, at man ligger godt, da man bruger omtrent 1/3 af livet i ens seng. Når du investerer i en god springmadras, så er det samtidig  investering i dit generelle helbred. En Vivaldi Deluxe springmadras er i en god kvalitet  med god komfort, hvor du kan vælge lige præcis den hårdhed der passer til dit behov. Så står du og mangler en god kvalitets springmadras til din seng er Vivaldi Deluxe det sikre valg til en skarp pris.

 

Vivaldi Deluxe springmadras – Komfort og kvalitet i top

Madrassen støtter din krop på den bedste måde, da madrassen er velpolstret med et komfortabelt og åndbart materiale og forsynet med mange pocketfjedre pr. m2.

En god nats søvn er den vigtigste passive beskæftigelse, du kan gøre for din egen sundhed. Nattesøvn kan nemlig reducere stressniveau, forbedre din koncentrationsevne, holde dit immunforsvar stærkt og meget andet, derfor er det vigtigt at have den helt rigtige springmadras. Vivaldi Deluxe springmadras er bygget op med pocketfjedre, som er inddelt i 5 komfortzoner, for at sikre dig, den bedst mulige individuelle komfort, og alle vores madrasser er vendbare. Rundt om fjedrene er der polstret med skum af super kvalitet, som gør at din springmadras ikke kun er lækker at sove på, men samtidig også superfleksibel.

Vivaldi Deluxe springmadras efterlader dig udhvilet og klar til en ny dag.

 

Specifikationer af Vivaldi Deluxe Springmadras 120x200 cm

Specifikationer til Springmadrasser
Leveringstid 10-20 hverdage
Højde 18 cm.
Fjedre Pocket
Komfortzoner 5
Garanti 25 år på fjedrebrud
Type Springmadras 120x200 cm

En springmadras er essensen af din seng...

Research og udvikling

Vi har sikret os at vores springmadrasser giver maximal støtte og komfort.
Moderne

Kvalitet er vigtig

Vi har udvalgt kvalitet springmadrasser, for at sikre os at du sover fantastisk hver nat.
Kvalitet

Vægter komfort

Du får optimal støtte i hele kroppen med pocketfjedre og komfortzoner hver nat.
Komfort

Det vil passe godt til din nye springmadras

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en topmadras, sengeramme, gavl samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.