Vivaldi Sengeben Rund Metal 19 cm

Vivaldi Classic kontinental 180x200 cm Kampagne
Vivaldi Classic kontinental 180x200 cm Kampagne
Vivaldi Sengeben Rund Metal 19 cm
Ben og gavl er en vigtig del af din sengs udseende, det er med til at gøre din seng til et helt møbel og en del af dit soveværelse. Du kan vælge mellem forskellige ben, hvor dit udtryk både kan blive mere stilren eller hyggeligt alt efter smag, og hvor godt den passer ind i dit soveværelses stil. Vi tilbyder ben i både træ og metal, og de fås i to forskellige højder. Disse ben passer til alle Vivaldi senge

Vivaldi Sengeben Rund Metal 19 cm

Vælg de rigtige ben til din nye Vivaldi seng, her skal du tage stilling til både udseende og hvilken højde du ønsker din seng skal have. Din nye seng skal jo gerne holde i mange år, så det er en god ide og tænke lidt frem i tiden, og tænke på om ens behov kunne ændre sig, så det er rart med en lidt højere seng.

Specifikationer af Vivaldi Sengeben Rund Metal 19 cm

Sengerigets udvalgte

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengeramme, sengetøj, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart