Vivaldi XXL Elevationsbox 180x210 cm

Vivaldi XXL Elevationsbox 180x210 cm
Vivaldi XXL Elevationsbox 180x210 cm
Vivaldi XXL Elevationsbox 180x210 cm
Vivaldi XXL Elevationsbox 120x200 cm
Vivaldi Deluxe Elevationsseng 160x200 cm

40.259kr. 20.999kr.

  • Dansk Produceret
  • Deluxe Serie 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Classic Serie 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Linak motor – 5 års garanti
  • 5 zonet madras
  • Gratis levering
Ryd
Delbetaling
653 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 20.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 653 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 23.483 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 7,66%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Vivaldi XXL Elevationsbox 180x210 cm

Vivaldi XXL Elevationsbox

Har du lidt ekstra kilo på sidebenene så frygt ej, så vælg en Vivaldi Deluxe Xxl Boxelevation. Sengen er konstrueret til at kan klare belastning op til 250 kilo. Denne seng er også ideel hvis man ønsker at ligge flere sammen i samme elevationsseng, da den har ”musklerne” til at klare det og fås i nogle andre mål end hvad der ellers er på markedet. Hvis du vil have en luksus seng der kommer til at forkæle dig de mange næste år, er det denne Vivaldi Deluxe Xxl Boxelevation. Når det handler om liggekomfort og forbedret søvnkvalitet, er det vigtigt, at man ligger godt, da man bruger omtrent 1/3 af livet i ens seng. Når du investerer i en god elevationsseng, så er det samtidig en sikker investering i dit generelle helbred. Slip for løse madrasser, her er din luksus seng opbygget med en fastmonteret madras, så her fremstår din seng altid pæn og ordentlig.

Vivaldi XXL Elevationsbox

Har du lidt ekstra kilo på sidebenene så frygt ej, så vælg en Vivaldi Deluxe Xxl Boxelevation. Sengen er konstrueret til at kan klare belastning op til 250 kilo. Denne seng er også ideel hvis man ønsker at ligge flere sammen i samme elevationsseng, da den har ”musklerne” til at klare det og fås i nogle andre mål end hvad der ellers er på markedet.

Hjertet i denne Vivaldi Xxl boxelevation er et specialdesignet motorsystem som gør at dette produkt har en meget stærk løfteevne, som kan løfte op til en belastning på 250 kilo,

Der er også integreret lys under sengen, så når du stiger ud af sengen om natten, er du fri for at tænde lys i hele soveværelset, men blot tænde på fjernbetjeningen.

Med din Vivaldi Xxl boxelevation  består af en 5 zonet boxmadras med posefjedre.

Vivaldi Deluxe Topmadras

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt.

Topmadrassen på Vivaldi Deluxe serien består af en 60 mm. Med høj latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed.

I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen. Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år.

Du kan også vælge en Vivaldi Deluxe Memory foam topmadras, bestående af en 60 mm. celcius kerne, som har nogle fantastiske egenskaber såsom trykaflastende, former sig efter kroppen og holder rigtigt godt på varmen. Denne topmadras vil give din krop en fantastisk støtte hele natten. Betrækket er med stretch, er aftageligt, og kan vaskes ved 60 grader.

Specifikationer af Vivaldi XXL Elevationsbox 180x210 cm

Specifikationer til Elevationssenge
Antiskrid Med antiskred
Beslag til ben Medfølger
Hævefunktion Hoved og fodende
Madrasstoppere Da det er box er alt fastsammensat
Fjernbetjening Medfølger
Højde 69 cm med 19 cm ben
Komfortzoner 5
Fjedre Pocket
Polstring Skumlamineret møbelstof
Ramme Træ
Garanti 25 år på fjedre og rammebrud
Garanti på Motor 5 år
Leveringstid 10-20 hverdage
Type Boxelevation

En elevationsseng giver dig blandt andet...

Ekstra komfort

En fleksibel seng der giver mulighed for at indstille sengen til dit behov.
Komfort

Et lækkert design

Elevationssenge i dag er lækre i designet og er ikke blot en seng, men lækkert møbel.
Lækker

Den rette støtte

med indstillingsmuligheder, og komfortzoner der støtter din krop.
Støtte

Det vil passe godt til din nye seng

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Du kunne også være interesseret i...

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart