Wood Sengehylde Eg 65 cm

688kr. 499kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.
Ryd

Wood Sengehylde Eg 65 cm

Sengegavl i egetræ.

Super cool sengehylde i massiv eg, som er med til at skabe et rustik look i dit soveværelse. hylden fås i tre forskellige farver passer til alle vores Wood sengegavle. Vælg mellem brun eller sort læderstrop. Hylden måler 65 cm. i bredden og 22 cm. i dybden.

Wood Sengegavl – fuldender din nye seng.

 

Fuldend din nye seng med en cool massiv egetræshylde. Vælg den helt rigtige udtryk der passer lige til dig og din nye seng. Sengehylderne findes i forskellige farver. Sæt et personligt præg på dit soveværelse, en sengegavl og en flot hylde kan være netop det der skaber den rette fornyelse i dit soveværelse

Specifikationer af Wood Sengehylde Eg 65 cm

Specifikationer til Sengegavle
Højde 40 cm
Bredde 180 cm
Dybde 5 cm
Type massiv eg

Sengerigets udvalgte...

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.