Zone junior Dyne 100x140 cm

1.199kr.

Nem Finansering

Finanser dine drømme og del regningen gennem Resurs Bank.

Zone dynen – holder den perfekte temperatur for dit barn

  Dynen smyger sig om krop­pen og virker aktivt med at regulere din kropstem­peratur. Den køler barnet, når det har det varmt – og varmer barnet, når det har det koldt. TOG værdien på 4,5 er et udtryk for hvor meget kulde dynen kan modstå, og testen tager ikke højde for at både vår og fyld er aktivt temperaturregulerende. Det betyder at dynen er velegnet til brug hele året – både udenfor og indenfor.  

Zone junior Dyne 100x140 cm

Zone dynen – holder den perfekte temperatur hele natten for dit barn

 

Juniordynen er verdens første – og eneste på markedet – med indbygget aktiv temperatur­regulering i både vår og fyld.

Fyldet i dynen er vores specialudviklede TempraDown, der er en blanding af 70% lækre bløde gåsedun og 30% TempraCool mikrokapsler.

Våret er fremstillet i 100% bomuld og er belagt med TempraCool mikrokapsler på indersiden af dynens midterste kassetter for optimal varmeregulering.

Træfibrene i dynens vår er fremstillet efter den prisvindende Lyocell metode, hvor man genbruger 99,7% af spilde­vandet, og dermed for­mindsker belastningen på miljøet i produktionen.

 

TEMPRAKON® er baseret den nyeste teknologi og anvender samme materialer som NASA bruger i rumdragterne, til at regulere astronauternes temperatur under de ekstreme forhold ude i rummet. Fra verdensrummet lige ned i dit soverum. Med et højt aktivitetesniveau i hverdagen, ved du hvor vigtigt det er at kunne få en god nats søvn. Den hyppigste årsag til dårlig søvn er, at kroppen enten bliver for kold eller varm – med TEMPRAKON® ZONE får du den optimale regulering af din kropstemperatur – hele natten igennem.

 

Bemærk: Da dynens fyld er en blanding af dun og aktivt temperaturregulerende mikrokapsler, kan dynen ikke DownPass 2017 certificeres. Da dynen er produceret på fabrikken i Vamdrup, hvor vi udelukkende bruger dun, der er DownPass 2017 certificeret – kan vi garantere fuld sporbarhed og dyrevelfærd på lige fod med vores certificerede dundyner.

Specifikationer af Zone junior Dyne 100x140 cm

Specifikationer til Dyner og Puder
Leveringstid 5-10 hverdage
Bæreevne N/A
Oprindelse Danmark
Certificeringer Oeko-Tex standard 100 - Klasse 1, Space Foundation
Piping Hvid
Features Ikke oplyst (Kontakt os)
Kvalitet Klasse I - Fri for skadelig kemi. Testet og godkendt til bl.a. spædbørn
Yarn Count 80x80
Vævning Batist
Vår/Stof 100% bomuld/Tempracool
Fyld TemprDown/Tempracool Gås
Garanti 5 år
Type Dyner

Hvorfor vælge dyner / puder fra Sengeriget?

Fokus på kvalitet

Vi har valgt kun at fokusere på kvalitets dyner og puder for at sikre du får højt støtte og komfort.
Kvalitet

Allergivenlig

Hos sengeriget sørger vi altid for at vores produkter er allergivenlige og ikke sundhedsskadelige.
100%

Det vil passe godt til din nye dyne / pude

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengeramme, sengetøj, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.