Hvordan vasker du din kugledyne / tyngdedyne?

Vaskeanvisninger

Alle CURA kugledyner / tyngdedyner kan vaskes. CURA Pearl Classic kan vaskes ved 6O grader og centrifugeres på lavt niveau. Ingen af CURA Pearl-modellerne må tørretumbles eller stryges.

Vi anbefaler lufttørring ved stuetemperatur eller udendørs. Dynen skal altid strækkes efter vask.

Alle CURA Pearl-modeller kan renses, men ikke i kemikalier, der er stærkere end perchlorethylen.

Må ikke bleges.

Dynebetræk til kugledyner

Kugledynen kommer med mange fordele, såsom øget afslapning og bedre søvn. Men tyngden har også sine udfordringer, når det kommer til at rede sengen. Derfor har CURA fundet specialfremstillede dynebetræk frem som gør det let og enkelt at rede senge, håndtere dynen og sove med tyngdedynen på bedste vis.

Med eller uden dynebetræk?

Vi får ofte spørgsmålet, om man skal bruge kugledynen med eller uden dynebetræk. Det er naturligvis en smagssag, men eftersom det er lettere at vaske et dynebetræk end en hel dyne, så anbefaler vi, at du bruger dynebetrækket.

 

Når man putter betræk på kugledynen, kan det ske, at dynen farer lidt rundt inde i betrækket. Derfor tilbyder vi specialdesignede betræk, som kan sættes fast på kugledynen. Vores betræk findes i forskellige farver og størrelser og er fremstillet af materialer i høj kvalitet såsom bomuld, bambus og Tencel™ lyocell. Vores dynebetræk kommer altid sammen med et pudebetræk.

Kugledyne i pose
Shopping Cart