Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Vivaldi Classic Elevationsseng Full Cover 160×200 cm

Hvorfor skal du vælge Vivaldi Classic Elevationsseng Full Cover 160×200 cm?
En god nats søvn er den vigtigste passive beskæftigelse, du kan gøre for din egen sundhed. Nattesøvn kan nemlig reducere stressniveau, forbedre din koncentrationsevne, holde dit immunforsvar stærkt og meget andet.
Derfor er det vigtigt at have den helt rigtige springmadras til din elevationsseng.
Vivaldi Classic springmadras er bygget op med pocketfjedre, som er inddelt i 5 komfortzoner, for at sikre dig, den bedst mulige individuelle komfort.
Alle vores madrasser er vendbare. Det er en god ide at vende din madras ca. fire gange om året, således forlænger du din madras levetid.  Rundt om fjedrene er der polstret med  skum god kvalitet, som gør at din elevationsseng ikke kun er lækker at sove i, du har et flot møbel som giver dig forkælelse når du opholder dig i den.

Vivaldi Classic Latex topmadras

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid. Det er også derfor topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt.
Topmadrassen på Vivaldi Classic serien består af en 40 mm. høj latex indlæg. Dette har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed.
I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen.
Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år. Vores Classic latex topmadras er OEKO-TEX© certificeret.

Størrelse 200 × 160 × 30 cm
Farve

Antracit (Classic), Lysgrå (Classic), Sand (Classic)

Fasthed

Ekstra Fast / Ekstra Fast, Fast / Ekstra Fast, Fast / Fast, Medium / Ekstra Fast, Medium / Fast, Medium / Medium

Topmadras

Split Top, To Enkelte

Ben

Cocktail Chrome, Cocktail Sort, Eg (Røget), Eg Rund Konisk, Rund Eg, Rund Metal

Støtteben

Ja, Nej

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Det vil passe til ...

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
Vivaldi Classic Elevationsseng 180x200 Full cover Antracit